© Adalya Medya 2021

‘Kendi hür irademle çıktım’

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan adayı sayısı Odanın Eski Genel Sekreteri Şeref Tezcan’ın aday olması ile 3’e yükseldi. Şeref Tezcan adaylık açıklamasında, “Kimsenin birleşme veya kimsenin etkisiyle değil, kendi hür irademle çıkıp aday oldum” dedi.

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda (2005/2019) yılları arasında Genel Sekreter olarak görev alan Şeref Tezcan, seçim ofisi önünde adaylık süreci ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi. Tezcan, “Bu camianın içerisinde yetişip pişen bir kardeşiniz olarak, esnafımıza öncülük edip onlara en iyi temsiliyeti sağlamayı kendime bir düstur edindiğimi tüm samimiyetimle ifade ediyor ve 16 Ocak 2022 tarihinde yapılacak olan oda seçimlerinde, benimde aday olduğumu buradan tüm kamuoyuna ilan ediyorum.

 Odamızın dününü ve bugününü bilen, yarınını ise bilgi, birikim ve tecrübemle şekillendirmek adına çıktığım bu kutlu yolda, kendisini, çocuklarını ve yarınlarını düşünen her şoför esnafı kardeşimin desteğine ben ve ekibim talibiz. Bizler, barış, kardeşlik ve hoşgörüyle, temiz ve helal ekmeğimizi ailemize götürmek derdinde olan esnaflarız. Odamızın imkânları esnafımızın menfaatleri doğrultusunda kullanacağız. Ayrıca; Esnafımızın menfaatine yönelik bütün girişimlere yönetimimle birlikte öncülük edeceğiz.

Değerli arkadaşlar; İçiniz den biri olarak, yılların bilgi ve birikimiyle tüm üyelerimiz ne zor şartlar altında mesleklerini idame etmeye çok iyi bilmekteyim. Yaşadığımız bu sıkıntılar ve sorunlar ise ancak deneyimli kadrolarla ve istişare ile ortak akıl ile çözüleceğini biliyorum.  Ben ve ekibim bu düşünce ve duygularla hepinizin elini sımsıkı tutarak, sizin adınıza sizlerin hakkını her ortamda savunmak için bu yola çıkmış bulunmaktayım.

Başkan adayı olduğumu buradan açıklıyorum. Kimsenin birleşme veya kimsenin etkisiyle değil, kendi hür irademle çıktım. Türkiye Cumhuriyeti’nin yasalarının verdiği hakka göre seçilme hakkını kullanmak için aday oldum. Diğer başkan adaylarımıza başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Oda başkanlığına aday olanların sayısı mevcut başkan Niyazi Özçelik ve Mehmet Ali Alkan ile birlikte 3’e yükseldi. Daha önce adaylığını açıklayan Arif Afşin ise adaylıktan geri çekildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER