© Adalya Medya 2021

Kaya’nın seçim ofisi açıldı

14 Mayıs seçimleri öncesi siyasetin iddialı isimlerinden Ali Adnan Kaya, seçim ofisi açılışında, “Antalya zafer yazacak” dedi. Seçim ofisi açılışına Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’da katıldı.

İYİ Parti il ve ilçe yöneticilerinin yanında milletvekili adaylarının da katıldığı seçim ofisi açılışına yüzlerce partili katıldı. Katılımcılar arasında yer alan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, partililerle sohbet etti, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Açılış töreninde yer alan İYİ Parti Milletvekili Adayları ardı ardına kürsüde görüşlerini paylaştı.

“TEK ADAM REJİMİ BİTECEK”

İyi Parti seçim ofisi açılışında söz alan Milletvekili Adayı Ali Adnan Kaya, “Devlet ile hükümet kavramları birbirine karıştı. Tek adam rejiminden dolayı ülkemizde her şey kötüye gitmeye başladı. Parlamenter sitemin ortadan kaldırılmasıyla birlikte yaşanan süreçte ülke genelinde hiçbir şey iyiye gitmemeye başladı” dedi. Kaya açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“14 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı olarak önemli bir başarıya imza atacağız. Vatandaşlarımız hemen hemen her alanda yaşanan olumsuzluklara cevabı 14 Mayıs’ta sandıklarda verecek. Bugün çok bir ortamda seçim ofisimizi açıyoruz. Biz büyük bir aileyiz ve birleşe birleşe kazanacağız.”

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ise açılış nedeniyle yaptığı konuşmasında İYİ Parti Antalya Milletvekili Adayı Ali Adnan Kaya’ya başarılar diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER