© Adalya Medya 2021

Kasımpaşa: 0 Antalyaspor:0

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Kasımpaşa ve Antalyaspor kozlarını Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda paylaştı. Karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi. Kasımpaşa'da Brekalo 77. dakikada kırmızı kart gördü.

Süper Lig 2024-2025 sezonunun 6’ncı haftasında Antalyaspor, deplasmanda Kasımpaşa’ya konuk oldu. Maça İstanbul temsilcisi baskılı başladı. Kasımpaşa’nın ilk tehlikeli atağı 16’ncı dakikada geldi. Hızlı gelişen Kasımpaşa hücumunda Aytaç Kara, Barak’ın pasında yayın içinde kaleye vurdu, top az farkla auta çıktı.

İlk yarının geneli Antalyaspor yarı sahasında geçti. Akdeniz ekibi, topa sahip olmakta ve rakip alanda pozisyon yaratmakta zorlandı. Kasımpaşa, 34’üncü dakikada bir kez daha gole yaklaştı.

İstanbul temsilcisinde Brekalo sol çaprazdan ceza sahasının önünden ortaladı, kalecinin boşa çıktığı pozisyonda topa kimse dokunamadı. 45+2’de Kasımpaşa’nın Nuno Da Costa ile bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

Antalyaspor ikinci yarıya daha kontrollü başladı. Antalyaspor 69’uncu dakikada Van De Streek ile gole çok yaklaştı. Van De Streek, Townsend’in topuk pasında penaltı noktasının sağından kaleye vurdu, savunmada Yasin araya girerek şut şansı vermedi. Kasımpaşa’da 71’inci dakikada Nuno Da Casto, sol kanattan yapılan ortaya rakibine rağmen kafayı vurdu, top yandan dışarıya gitti. Kasımpaşa 77’nci dakikada 10 kişi kaldı. Brekalo kaybettiği top sonrasında Erdal Rakip’e sert müdahalede bulundu.

Maçın hakemi Burak Pakkan, Brekalo’ya direkt kırmızı kart gösterdi. Maçta gol olmayınca Antalyaspor, sahadan 1 puanla ayrıldı ve 8 puanla 9’uncu sırada kaldı. Kırmızı-beyazlılar, ligde gelecek hafta evinde Fenerbahçe ile karşılaşacak.

STAT: Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu

HAKEMLER: Burak Pakkan, Abdullah Bora Özkara, Serkan Olguncan, Alper Akarsu.

KASIMPAŞA: Andreas Gianniotis, Claudio Winck (Dk. 74 Espinoza), Nicholas Opoku, Yasin Özcan, Ben Ouanes, Kevin Rodrigues (Dk. 32 Mamadou Fall), Cafu (Dk. 7 Gökhan Gül), Aytaç Kara, Josip Brekalo, Antonin Barak (Dk. 59 Haris Hajradinovic), Nuno Da Costa.

ANTALYASPOR: Kenan Piric, Thalisson Kelven, Erdal Rakip (Dk. 82 Soner Dikmen), Sam Larsson (Dk. 63 Van De Streek), Güray Vural, Moussa Djenepo (Dk. 46 Oleksandr Petrusenko), Jakub Kaluzinski, Andros Townsend (Dk. 82 Adolfo Gaich), Mert Yılmaz, Braian Samudio, Veysel Sarı.

SARI KARTLAR: Nicholas Opoku (Kasımpaşa) – Mert Yılmaz, Kenan Piric, Jakub Kaluzinski, Veysel Sarı, Erdal Rakip, Moussa Djenepo (Antalyaspor)

KIRMIZI KART: Dk. 77 Josip Brekalo (Kasımpaşa)

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER