© Adalya Medya 2021

Karacan adaylığını açıkladı

İyi Parti’de 15 Ocak’ta yapılacak olan il kongresine aday olan Vahdet Afşin Karacan İl Başkanlığı önünde yoğun bir katılımla gerçekleşen programda adaylığını açıkladı.

İYİ Parti il başkanlığına aday olan Orman Yüksek Mühendisi Vahdet Afşin Karacan, il binası önünde adaylık açıklaması yaptı. Programa Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan, Mesut Yılmaz, Genel Merkez Ekonomiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Özcan Kadıoğlu, Genel Merkez Kalkınma Politikaları Başkan Yardımcısı Aykut Kaya, İlçe Başkanları, eski il başkan adaylarından İlhami Okudan, Ali Adnan Kaya, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

Kendini tanıtan ve kucaklayıcı bir konuşma yapan Karacan;” Biz ekibimizle birlikte çağırılan her yere gidip, sizlerle beraber çözümler üreteceğiz, nerede birlik beraberlik ve nerede disiplin varsa başarı oradadır. Biz kararlarımızı istişare ile alacağız, görüşmelere her zaman kapımız açık olacaktır. Makamlar hizmet makamlarıdır, önümüzde 3 seçim var, onun için zamanı doğru kullanmalıyız, zaman çok önemlidir, İlçe başkanlarımızla güçlü çalışmalar yaparak çalışmayı arzu ediyoruz” dedi BİZ olduğumuz bugün yanımızda olan, gönlü bizimle ancak gelemeyen tüm partililerimize teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden orman mühendisi olarak mezun olduktan sonra, Gazi Üniversitesinde yüksek lisans yaptığını ve kendisine ait şirketleri ile ticari faaliyetleri olduğunu kısaca izah eden Vahdet Afşin Karacan, Orman Mühendisleri Odası Batı Akdeniz Şubesi'nde Şube Başkanı olarak 2 dönem görev yaptığını ve 2006 yılında genç yaşta MHP İl Başkanlığı’nda yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığını, genel başkan Meral Akşener’in parti kurma teşebbüsü ile İYİ Parti saflarına katılarak Antalya il teşkilatının kuruluşunda yer aldığını belirtti. Çocukluk yıllarından başlayarak üniversite yıllarından bu yana siyasetin içinde olduğundan bahseden aday, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da halen görevleri olduğunu, bazı vakıfların da il temsilcisi olduğunu söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER