© Adalya Medya 2021

Kadınların tercihi ‘DJ Betül’

DJ Betül, Antalya’da düğün, kına, nişan vb. gibi organizasyonların aranılan ismi olmaya devam ediyor.

Kına, nişan ve farklı etkinliklerde eğlence dolu müzik ziyafeti sunan Antalya'nın bilinen ismi Dj Betül, Antalya Cam Pramitte gerçekleşen etkinlikte en çok konuşulan isim oldu. Dans gruplarının da yer aldığı Cam Pramitte müziğe doyan katılımcılar, genelde erkeklerin ön plana çıktığı dj mesleğinde Betül Hünerci'yi görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

YILLARIN PROFESYONELİ

6 yıldır profesyonel DJ'lik yapan Betül Hünerci, kadınların kendi aralarında düzenlediği eğlencelerde müziğin farklı ritmini adeta bir eğlence ziyafetine dönüştürüyor.

Mesleğini ne kadar sevdiğini her defasında dile getiren DJ Betül, "Setup'ın başına geçmek benim için mükemmel bir duygu. İşimi çok seviyorum. DJ sertifikalarımı aldım ve bu işi profesyonel olarak yapıyorum. Düğün, nişan ve özellikle kına gecelerinde hizmet veriyorum. Geline ve gelinin arkadaşlarına en unutulmaz geceyi yaşatmak, onları eğlendirmek için çabalıyorum. Bazen kadınlar, kendi aralarında daha rahat  eğlenebiliyor, kendilerinden birinin müziğe yön vermesini istiyorlar. Farklı şarkıların ritmini sahne moduna getirmek, eğlenebilir hale dönüştürmek elbet birikim ister. Ben de yılların birikimini etkinliklerde eğlenceye dönüştürüyorum. Elbet kadın olduğum için insanlar şaşkınlık yaşıyor. Ancak kadın sanatçılarımız müzikte ne kadar hünerli ise setup başında da ben hünerliyim" dedi.

"EĞLENMEK HERKESİN HAKKI"

"Yaptığım iş müzik ve müziğe sahne ritmi katmak" diyen Betül Hünerci, beni de kadınlar bu nedenle tercih ediyor. Kadınlar sosyal medyadan, internet üzerinden veya  0551 106 17 22 nolu telefondan iletişime geçebilir, etkinlikleri için profesyonel dj hizmeti talep edebilir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER