© Adalya Medya 2021

İyilik çadırı Manavgat’ta

İyi Parti’nin ilçelere kurduğu İyilik Çadırı’nın bu kez durağı Manavgat oldu. İyi Parti Kalkınma Politikaları Başkan Yardımcısı Aykut Kaya ve Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, Pazar esnafı ile buluştu.

Pazar yerine ziyaret

İyi Parti İl Teşkilatı’nın başlattığı İyilik Çadırı projesi tüm hızıyla sürüyor. Bu kez Manavgat İlçesi’nde Atatürk Kültür Merkezi önünde kurulan Çadır’da buluşan İyi Partililer vatandaşlarla buluştu. İyi Parti Kalkınma Politikaları Başkan Yardımcısı Aykut Kaya ve Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen ve beraberindeki parti üyeleri Pazar yerindeki vatandaşlarla selamlaştı ve dertlerini dinledi.

İnsanların yoğun ilgisi

İyi Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, İyilik çadırı projesinin halkın ilgisini çektiğini ve çok iyi bir etki uyandırdığını dile getirdi. Ergen, “Vatandaşlarımız çadırımıza gelerek kendi gönül rızalarıyla partimize üye oluyor. Partimizin kuruluşundan bugüne kadar hiç karşılaşmadığımız insanların ilgisiyle karşılaştık. Bu bizi çok mutlu ediyor. Üye sayımız her geçen gün artıyor” dedi.

‘Ülkeyi yaşanmaz hale getirdiler’

İyi Parti Kalkınma Politikaları Başkan Yardımcısı Aykut Kaya ise gittikleri her yerde halkın nabzını tuttuklarını ve mevcut iktidara karşı yoğun tepkiler aldıklarını dile getirdi. Kaya, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde Partimizi iktidar yapana kadar mücadelemize aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğiz. Milletin desteği ile zamlar altında halkı ezen ve ülkeyi yaşanmaz hale getiren AKP’den ilk seçimde kurtulacağız” diye konuştu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER