© Adalya Medya 2021

İYİ Parti’den sürpriz çıkış

Altılı masanın son görüşmesi öncesi İYİ Parti kanadından Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Mansur Yavaş ismi öne çıkarıldı.

Masa bugün son kez Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'nun ev sahipliğinde son kez toplanacak. Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı sorusu uzun bir süredir konuşulurken İyi Parti kanadından bir açıklama geldi. Habertürk canlı yayınında konuşan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Saltuk Buğra Kavuncu, Kılıçdaroğlu için "Hiçbir zaman 'aday olacağım' demedi. Bu algıya müsaade ediyor. Olmaması anormal olurdu. Bu iddiayı muhafaza ediyor. Bizim sahada şubat ayından beri en çok duyduğumuz isim Mansur Başkan. Mansur Yavaş ile ilgili bir ağırlık var." Dedi.

6-7 şirkete anket yaptırıp ortalamasını alıyoruz

Meral Akşener'in en güvendiği isimlerin başında gelen Kavuncu, "Anketlerin yanı sıra sahada yürüttükleri çalışmalarda partilerinin oy oranını yüzde kaç gördükleri ve nasıl grafik izlediklerini yönündeki" soruya, "Anket de yaptırıyoruz. Genel merkezimizin yaptırdığı anket var. Bu anket bir firmaya verilen anket değil, 6-7 tane, havuza atılan bunların ortalamasını alarak analiz yapıyoruz" dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER