© Adalya Medya 2021

İYİ Parti'den STK'lara ziyaret

İYi Parti Kepez teşkilatı, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Ulaşım A.Ş. ve ANET’i ardından da kentteki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Bölgenin yaşanabilir hale getirilebilmesi için tek tek oda ve dernekleri ziyaret eden Kepez ilçe başkanı Mesut Emrah Yıldırımlar ve yönetim kurulu üyeleri bugün yine yollardaydı. Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Filiz ve Yönetim Kurulu üyesi Nihat Kavşut'ı ziyaret eden Yıldırımlar, sektörün sıkıntılarındaki çözüm yolları konusunda parti olarak her zaman yanlarında olacaklarını dile getirdi. Yıldırımlar ve Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra Anet Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Kocagöz'ü makamında ziyaret etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kocagöz "borçla teslim aldığım kurumu şuanda kara geçirdim. Personelimin sorunlarıyla yakından ilgilenirim. Kapım daima açıktır"dedi. 

İYİ Parti Kepez Teşkilatı üyeleri ziyaretlerin ikinci bölümünde sırasıyla Şehir Plancıları Odası’na, Gücümüz Antalya Platformu’na ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’na uğradı.

Şehir Plancıları Odası Başkanı Funda Yörük ile kentin gelişimi ile ilgili istişarelerde bulunan İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Mesut Emrah Yıldırımlar, Antalya ve Kepez’de plansız çarpık yapılaşma olduğunu, vatandaşın rahat nefes alarak yaşayabilmesi için ne yapılması gerektiğini iyi bildiğini ifade etti.

Gücümüz Antalya Platformuna iadeyi ziyarette bulunan Kepez ilçe başkanı Mesut Emrah Yıldırımlar ve Teşkilat başkanı Mehmet Cankar, STK başkanı Yalçın Sayar,  Basın ve Halkla ilişkiler Başk Gülseren Turaç, Türk Dünyası Başk Hürcan Hazıroğlu, Mali İşler Başk Yardımcı Hatice Ünlü Kaçar ile Yerel Yönetimler başk yardımcı Mehmet Domrul, son olarak Antalya Ticaret ve Sanayi odası başkanı Davut Çetin'e ziyarette bulundu.

​​​​​

ATSO seçimleri ve ülke siyaseti üzerine bir süre sohbet etti. Buluşmanın ardından partililer toplu fotoğraf çekindi.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER