© Adalya Medya 2021

İYİ Parti’de kongre heyecanı

2023 seçimleri için geri sayım sürerken İYİ Parti yarın il kongresi yapacak. 15 Ocak 2023 Pazar günü gerçekleşecek olan olağan il kongresinde 3 aday yarışacak.

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran'ın milletvekili adaylığı için istifasının ardından başlayan süreçte İyi Parti 2. Olağan Genel Kurulu yarın Cam Piramit'te yapılacak. İlçe seçimlerinin büyük tartışmalara neden olduğu İYİ Parti’nin il kongresinin de çekişmeye sahne olması bekleniyor.

Cam Piramit’te yarın saat: 10.30'da başlayacak seçimde Vahdet Afşin karacan, eski il başkanı Ahmet Aydın ve Muratpaşa İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek adaylığını açıklayan Semih Tayfur yarışacak. Ahmet Aydın, Muhittin Böcek'e yakın bir aday profili çizerken, Vahdet Afşin Karacan ise Ankara'nın aday profili olarak değerlendiriliyor.

3 yıldır İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve özellikle AKP’nin politikaları ile ilgili yaptığı sert açıklamalarla gündemden düşmeyen Semih Tayfur, kısa süre önce ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek, Antalya İl Başkanlığı adaylığını açıkladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER