© Adalya Medya 2021

İYİ Parti’de devir teslim

İyi Parti Antalya teşkilatının 2. Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen İYİ Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan koltuğuna oturdu. Parti İl binasında devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Antalya Teşkilatı’nın yeni başkanı Vahdet Afşin Karacan, görevi devralarak koltuğa oturdu. İlk açıklamasında birlik beraberlik mesajları veren Karacan, “Partimizi bu günlere getiren, emek veren herkese teşekkür ediyoruz. Bu saatten sonra onların bayrağı çıkardığı noktadan daha yukarıya, en yukarıya çıkarmak için yol arkadaşı olduk. Bu yol arkadaşlığı daha önceki hizmet edenleri de kucaklayarak hep beraber, omuz omuza daha ileriye götürmek odaklı olacak” dedi.

Pazar günü gerçekleştirilen İYİ Parti Antalya İl kongresinde yapılan seçimden zaferle çıkan Vahdet Afşin Karacan, koltuğu Başkan Vekili Hüseyin Özdamar’dan devraldı. Dün öğleden sonra Muratpaşa İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Karacan, beraberindekilerle birlikte Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Ardından İl Başkanlığı binasına gelen Karacan ve beraberindekilerle devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Görevi Başkan Vekili Hüseyin Özdamar’dan devralan Karacan, ilk açıklamasında birlik beraberlik mesajları vererek devraldıkları bayrağı en yukarı çıkaracaklarını söyledi. Karacan ve ekibine yeni görevinde başarı dileyen Özdamar çiçek takdim ederken, Karacan da emeklerinden dolayı Özdamar’a çiçek takdiminde bulundu. Devir teslimin ardından yeni Yönetim Kurulu ilk toplantısını da gerçekleştirdi.

“HEPİMİZ BU PARTİNİN HİZMETKARIYIZ”
Vahdet Afşin Karacan’ın delegelerden aldığı oyla İl Başkanlığına seçildiğinin altını çizen Başkan Vekili Hüseyin Özdamar, “Kendisini kutluyorum, başarıları daim olsun. Partimiz iktidar oluncaya kadar hep birlikte mücadelemiz devam edecek. İçinde dışında, yönetimde olup olmamamız önemli değil. Hepimiz bu partinin hizmetkarıyız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmaya var gücümüzle devam edeceğiz” diyerek çiçek takdiminde bulundu.

“BAYRAĞI EN YUKARI ÇIKARACAĞIZ”
Özdamar’a teşekkür ederek görevi alkışlarla devralan İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ise, “Partimizi bu günlere getiren, emek veren herkese teşekkür ediyoruz. Bu saatten sonra onların bayrağı çıkardığı noktadan daha yukarıya, en yukarıya çıkarmak için yol arkadaşı olduk. Bu yol arkadaşlığı daha önceki hizmet edenleri de kucaklayarak hep beraber, omuz omuza daha ileriye götürmek odaklı olacak” dedi. 

“HİÇBİR ARKADAŞIMIZ BİZİM İÇİN ÖTEKİ DEĞİLDİR”
Hiçbir kimsenin kendileri için öteki olmadığını vurgulayan Karacan, “Hiçbir arkadaşımız bizim için öteki, yabancı değildir. Hiçbir arkadaşımızı kaybetmeye gönlümüz razı değildir. Bugün itibariyle yarış esnasında kırdığımız, döktüğümüz bir şey varsa ivedilikle toparlamak zorundayız. Bunları toparladıktan sonra şuana kadar partimize üye olmamış olan en yakınımızdakiler başta olmak üzere üye yaparak, doğruları, gerçekleri anlatıp halka halka büyüyerek ileriye doğru yürüme hedefindeyiz. Hepimiz bunu başarıyla yerine getireceğiz. Hedefimiz sadece sayısal anlamda üye değil, aynı zamanda insanlara yön vermek, yön göstermektir. Doğru yola ulaşmak için doğru bilgiye kavuşturmaktır” diye konuştu.

“ANTALYA’YI EN İYİ ŞEKİLDE YÖNETMEYE GELDİK”
Partililere “Biz artık Antalya’nın yöneticileriyiz. Bunu muhakkak hatırlatın. Biz Antalya’yı yönetmeye geldik” diyen Karacan, “Hem de en iyi şekilde yönetmeye geldik. Bu hedefimiz olmasaydı biz olmazdık. Şuanda burada bulunan yönetim kurulu üyesi arkadaşımızın hepsi birbirinden değerli, hepsi birbirinden yetenekli, kendi konularında uzman kişilerdir. Bu kadar yetenekli insanı bir araya getirdik ve beraberiz” açıklamasında bulundu.

“KÜSMEYE, DARILMAYA, BİRBİRİMİZLE ÇATIŞMAYA ZAMAN YOK”
“Bu saatten sonra doğru görevlerle, doğru işler yapmak zorundayız. Küsmeye, darılmaya, birbirimizle çatışmaya zaman yok” ifadelerini kullanan Karacan, “Biz birbirimize küsersek öncelikle Antalya’yı, genelde de Türkiye’yi nasıl kurtaracağız?” sorusunu yöneltti. 

“KIRMAYA DEĞİL, BÜTÜNLEMEYE GELDİK”
Partililerden içlerinde hiçbir şeyi tutmamalarını isteyen Karacan, “Yanlış gördüğümüz bir şey varsa, önemli olan bunları kırmadan, dökmeden karşı tarafa izah edebilmektir. Hepimiz insanız, yanlışlar yapabiliriz ama bu yanlışları kırıcı şekilde değil yapıcı eleştiriler olacak şekilde karşıya anlatmak zorundayız. Yoksa birbirimizi kırarız. Biz kırmaya değil, bütünlemeye geldik. Öncelikle birbirimizi kırmayacak, bütünleyeceğiz. Antalya’yı yönetmeye gelenler, bu konuda ant içmiş insanlar bunu başaracaktır. Çıtayı çok yüksek tuttuk. Herkeste bir heyecan var. Bu heyecanı yükseltip başarıyı sağlayacak olanlar sizlersiniz” dedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER