© Adalya Medya 2021

İYİ Parti 5 yaşında

İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, partisinin kuruluşunun 5.yıldönümünü kutladı. Tayfur, “Ülkemize ve vatandaşlarımıza AKP hükümetinin verdiği tahribattan İyi Parti kadroları ile kurtulacağız” dedi.

İYİ Parti’nin kuruluşunun 5.yıldönümü ile ilgili açıklama yapan Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur görüşlerini şöyle açıkladı: “Cesur Yürekli ve Korkusuz Lider, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in 2015’ta başlattığı, mutlu, umutlu ve güçlü Türkiye sevdası, kar topu gibi büyüye büyüye çoğalmaya devam ediyor. Karşımıza çıkartılan engellemelere, oyunlara, tuzaklara, kumpaslara rağmen kurulan ve Türk Milleti’nin gönlünde taht kuran partimizin 5. Kuruluş yıldönümü Kutlu olsun.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in izinden sapmadan, O’nun gösterdiği yolda ilerlemeye devam ediyoruz. Bütün engelleri, engellemeleri bertaraf edip adeta kar topu gibi büyüye büyüye iktidara koşan bir parti haline geldik. Ülkemize ve vatandaşlarımıza AKP hükümetinin verdiği tahribattan İyi Parti kadroları ile kurtulacağız.

AKP hükümeti ile ‘alışkanlık’ haline getirilmeye çalışan kötü yönetimi bir kenara atıp, cesur ve yenilikçi adımlar atarak, Türk Milleti’ni özlediği o mutlu güzel günlere ulaştırmak için İyi Parti milletin hakkını yine millete vermeye geliyor.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde “Yılmayacağız, Yorulmayacağız, Yıkılmayacağız; Başaracağız, başaracağız, başaracağız.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER