© Adalya Medya 2021

‘İsteyen değil veren dernek olacağız’

Mellililer Kültür ve Dayanışma Derneği (MELKÜDER) Başkanı Ercan Öztürk ve yönetim kurulu, çalışmalara kendi toprağından başladı. Başkan Öztürk, “Derneğimiz, kurumlardan isteyen değil, veren taraf olacak” dedi.

Mellililer Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Öztürk, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bucak İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen'i ve NNC Haber'i ziyaret edip, anı plaketi takdim etti.

Başkan Öztürk, hemşehri dernekleri deyince hep belediyelerden birşeyler isteyen oluşumların akla geldiğini kaydederek, “Biz bu olguyu değiştirmeye geliyoruz. İsteyen değil, veren dernek olacağız. Gerçekleştireceğimiz projelere belediyelerimizi ve kaymakamlığımızı dahil edeceğiz. Onların projelerinde de yine yanlarında olup destek vereceğiz” dedi.

Kocaaliler’in tanıtım elçisi olacak

Ziyarete, (Melli) Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen ile başlayan dernek yönetimine teşekkür eden Delen, "Kocaaliler Belediye Başkanı olarak böyle bir sivil toplum kuruluşunu beldemize kazandırdığı için Ercan başkana teşekkür ediyorum. Sivil toplum örgütleri özellikle küçük yerleşim yerlerinin tanıtımı için önemli. Bu dernek Antalya üzerinden bizim vitrinimiz olacak. İnşallah beraber beldemize çok güzel hizmetler yapabiliriz. Biz buna öncü olacağız” dedi. Başkan Delen ve dernek yönetimi daha sonra hep birlikte Bucak İlçe Kaymakamı Bayram Gale’yi ziyaret etti. Kayamakam Gale, Kamu kurumları ile sağlıklı iletişim kurarak belde için güzel işler yapılabileceğini söyledi.

Melli için elele, gönül gönüle

Ziyaretin son durağı ise Bucak Belediyesi oldu. Kendisi de Mellili olan Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, süreçten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade etti: “Bir Mellili olarak, Antalya’daki tüm Mellili kardeşlerimize sevgilerimizi ve saygılarımızı yollamak istiyorum. Güzel bir görüşme gerçekleştirdik, fikir alışverişinde bulunduk. Bölgemizin kültürünü yaşatmak ve uzun vadede tüm Mellili kardeşlerimize destek olmak amacıyla çok güzel bir dayanışma derneği olduğunu düşünüyoruz. Herkesi destek vermeye davet ediyorum," dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER