© Adalya Medya 2021

İsrail propagandası yapmıştı

İsrailli futbolcu Jehezkel’in 68’nci dakikada attığı gol sonrası yaptığı gol sevinci nedeniyle kadro dışı kaldı ve kulüpten gönderileceği açıklandı.

Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Yehezkel bugün attığı golün ardından "7 Ekim saldırısının 100'üncü günü" yazılı ve Siyon yıldızının yer aldığı bilekliği göstererek Türkiye'den İsrail'e selam gönderdi. Yehezkel'in bu hareketi sosyal medyada büyük tepkiye yol açtı.

Antalyaspor: "Bugün Trabzonspor ile oynadığımız karşılaşmanın 68. dakikasında attığı golden sonra bileğindeki yazıyı paylaşarak ülkemizin milli değerlerine aykırı hareket ettiği görülen Sagiv Jehezkel’in yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakılmasına karar verilmiştir."

"MİLLİ DEĞERLER HER ŞEYDEN ÜSTÜNDÜR"

Yaşanan olayların ardından telefonla ulaşılan Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Demirören Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada "Fotoğrafı gördüm. Milli değerlerimiz her şeyin üstündedir. Futbolcu bize ne kadar kazandırırsa kazandırsın. Savunmasını alacağız ve büyük olasılıkla kadro dışı bırakacağız. Savunmasının ardından sözleşmesini de feshederek takımla yollarını ayrıcağız. Bizim milli değerlerimiz her şeyden daha önemlidir" diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER