© Adalya Medya 2021

İdris Taş yeniden başkan

Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin 19’uncu Olağan Genel Kuruluna tek aday olarak giren mevcut başkan İdris Taş, ikinci kez başkan seçildi. Yönetim Kurulu’nda Başkanvekili olan Işık Tunçel’in yerine Leyla Ataman Koyuncuoğlu Yönetim Kurulu’na girdi.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti 19’uncu Olağan Genel Kurulu Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Genel Kurul’da Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkan Vekili ve Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir Divan Başkanı, Bilal Çeliktaş Divan Başkan Yardımcısı, Gülsem Adam ve Emre Altınışık katip olarak seçildi. Genel kurulda faaliyet raporları ve denetleme raporları oylandı. AGC’nin 3 yıllık yaptığı faaliyetler film olarak üyelere izletildi.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu, mevcut Başkan İdris Taş tek liste ile yeniden başkanlığa seçildi. Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş yaptığı konuşmada, her zaman üyeler için çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Taş: “Antalya Gazeteciler Cemiyeti çok büyük bir aile. Türkiye’nin en büyük meslek örgütlerinden biri. Tüm üyelerimize bize tekrar güvendikleri için teşekkür ediyorum. Biz yönetim kurulu ve organlarımızla birlikte üyelerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bu dönemde uzun süredir çok istediğimiz sosyal tesisimizi hayata geçirdik. Merkezimizdeki basın galerisini yeniledik. Sosyal projelerle üyelerimizin kaynaşmasını sağladık. Bir olduk birlik olduk bu güçlü ailenin sesi olduk. Eğitimler düzenledik. Kardeş cemiyetimiz Nürnberg ile 20’nci yılımızı kutladık. Yine üyelerimiz için çalışmaya projeler üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu;

İdris Taş, Ahmet Yenigün, Ersin Aydın, Şifa Çiçek, Ahmet Öcal, Rasim Gündüz, Hayrettin Deniz, Yalçın Teke, Leyla Ataman Koyuncuoğlu, Süleyman Elçin, Mehmet Kılıçarslan

Denetim Kurulu;

Yalçın Doğan, Sevgi Gümüş, Güldal Siğinç, Ertuğrul Gün, Hilal Kara

Disiplin Kurulu;

Cevat Alp, Bilal Çeliktaş, Ayfer Şimşek, İslam Çelik, Alaattin Özuzun

Seçici Kurul;

Ahmet İstek, Murat Şentürk, Mühübe Demirbaş Taşkın, Yusuf Katrağ, Murat Esentekin

Federasyon Delegesi;

İdris Taş, Rasim Gündüz, Şifa Çiçek, Sabri Çağlar

Basın Şeref Divanı;

Sökmen Baykara, Nuri Erkal, Tevfik Günay, Fikri Cinokur, Songül Başkaya

Ahmet Kayahan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER