© Adalya Medya 2021

‘Hipodromu depremzedelere açın’

Cumhuriyet tarihinin en büyük afetlerinden biri ile karşı karşıya kalındığını belirten Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, “Döşemealtı İlçemizde 810 dönümlük araziye yapılan hipodromu depremzedelere tahsis edelim” dedi.

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, ülkemizde yaşanan deprem afeti ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Cumhuriyet tarihinin en büyük afetlerinden biri ile karşı karşıya kalındığını belirten Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, şunları söyledi:

 “Yüreğimiz yanıyor. Acımız ve kayıplarımız çok ama çok büyük maalesef.  Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun. Yaralılarımıza Cenâb-ı Allah’tan acil şifalar niyaz ediyor ve depremden olumsuz etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun! Gün, acılarımızı paylaşma günüdür. Gün, dayanışma günüdür, birlik ve beraberlik günüdür.

Gün, hep birlikte yaralarımızı sarma günüdür. Gün, topyekûn seferberlik günüdür. Bu felaketin üzerinden de ülke ve millet olarak gelebilir, bu zorlu günleri de birlikte aşabiliriz. Bu  yüzden Antalya’nın Döşemealtı İlçesi Yağca Mahallesi'ndeki 810 dönümlük araziye kurulan ve bu özelliğiyle Türkiye'nin en büyük 3’üncü hipodromu olma unvanını taşıyan Antalya Hipodromu  sür'atle depremzede kardeşlerimize tahsis edilmeli ve o alan bir çadırkent  veya  konteyner kent haline getirilmelidir. ”

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER