© Adalya Medya 2021

Haydi Antalya doğa yürüyüşüne

Doğa sporlarının deneyimli ismi Serhat Güner, Antalya’da doğa sporları ve trekking meraklılarını buluşturmaya devam ediyor. Katılımcılar birbirinden güzel rotalarda keyifli anlar geçiriyor.

Hiking yada trekking olarak da adlandırılan doğa sporları ile kentin bunaltıcı atmosferinden uzaklaşıp yeni coğrafyaları keşfederken, spor yapıp, sosyal ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Doğa sporları ile uzun zamandır ilgilenen deneyimli isim Serhat Güner, doğa sporu meraklılarını kültürel turlar ve gezilerde buluşturup keyifli vakitler geçirmelerini sağlıyor.

GÜNÜBİRLİK TURLAR

Deneyimli ekibi ile her yıl yeni yeni rotalar keşfederek fark yaratan Serhat Güner, ‘Doğaya yolculuk başlıyor’ sloganı ile Antalya’nın hemen hemen her bölgesine kültürel ve spor amaçlı günübirlik turlar düzenliyor. Hafta sonlarını evde oturarak geçirmek istemeyenlere cazip seçenekler sunan Güner, son etkinlikte trekking tutkunlarını 15 kmlik Maden Koyu-Çıralı-Likya yolu yürüyüş rotasında buluşturdu.

GÜLER YÜZLÜ VE SAMİMİ

Yürüyüş ekibi uzun sayılabilecek bu parkur boyunca keyif dolu saatler geçirirken hem ter attı hem de Antalya’nın doğal zenginliklerine tanıklık etti. Yürüyüş sırasında misafirlerini rota hakkında bilgilendiren, onlarla güzel bir iletişim kuran Serhat Güner, güler yüzlü ve samimi tavırları ile dikkat çekti.

200’DEN FAZLA ETKİNLİK

2015 yılından bu yana 200'den fazla etkinlikte yaklaşık 2500 kişiyi Doğa Sporları ile tanıştırdıklarını söyleyen deneyimli doğa sporcusu Serhat Güner, yakın arkadaşlarından oluşan bir ekip ile keşif yürüyüşleri yaptıklarını ve insanları bu noktalara davet ettiklerini belirtti. Güner, “Antalya doğa sporları açısından son derece elverişli bir coğrafyaya sahip, hafta sonlarını değerlendirmek isteyen insanlara alternatif bir hizmet sunuyoruz. Trekking davetlerimize ciddi bir katılım oluyor. Bizimle yürüyüş yapan herkes dostlarına tasviye ediyor. Bu şekilde büyüyen bir aile olduk. Tüm Antalyalıları bu güzel etkinliklere katılmaya davet ediyorum. Antalyalılar etkinliklerimizi www.serhatguner.com adresinden takip edebilirler” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER