© Adalya Medya 2021

Haydi Antalya desteğe

Kadınlar Süper Ligi takımlarından 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Takımı Cumhuriyet Bayramı’nda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Kulüp yöneticiler Antalya'daki futbolseverleri kentin tek kadın takımına destek vermeye çağırdı.

Türkiye Kadın Futbol süper liginde mücadele eden Bitexen 1207 Antalyaspor, Trabzon deplasmanından 87 dakika 10 kişi oynamasına rağmen sahadan 3-0 gibi net bir sonuçla ayrılmıştı. Antalya’nın tek kadın futbol takımı 1207 Antalyaspor ligin 4.hafta mücadelesinde Cumhuriyet Bayramı’nda 29 Ekim Cumartesi günü saat 12.00 de Zeytinköy 2 nolu sahada ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray ile karşılaşacak.

Kulüp Direktörü Hüseyin Türk, ”Zorlu bir fikstürümüz olduğu gerçeğiyle Trabzon deplasmanından aldığımız üç puanın anlamı bizim için önemli. Hele hakem faktörüne rağmen.  Cezalı oyuncumuzun yanında sakat oyuncularımızın da varlığı  bizleri önemli bir maç öncesinde her ne kadar sıkıntıya soksa da, hedefimiz yolunda her maçı kendimize final maçı olarak görüyoruz. Sevenlerimizi ve spor dostlarını yanımızda olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

1207 Antalya spor, Galatasaray ile oynadıktan sonra ligin 4. haftasında İstanbul’da Fenerbahçe ile karşılaşacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER