© Adalya Medya 2021

Hatice Avcı, adaylığını açıkladı

İyi Parti’nin kuruluşundan bu yana aktif görevlerde bulunan, Manavgat’ın Kurucu İlçe Eski Başkanı Hatice Avcı, Antalya İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısı ile Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

İyi Parti Antalya İl Başkanlığı’nda düzenlediği toplantı ile Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Manavgat’ın Kurucu İlçe Eski Başkanı Hatice Avcı, konuşmasına “Gönlümüzü, yüreğimizi acıtan ağır bir deprem yaşadık. Çok büyük kayıplar verdik, maddi manevi yaralar aldık. Bu felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum” diyerek başladı. Toplantıya Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, Gündoğmuş İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya, İbradı İlçe Başkanı Salih Yamansoy, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, Manavgat ilçe divan kurulunun yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

BİR ANNE OLARAK KARŞINIZDAYIM

İYİ Partimizin ilk kuruluşundan bu yana bir neferi olduğunu belirten Avcı, siyasete neden girdiğini şu şekilde anlattı: “Başta Bir anne olarak çocuklarımın geleceğinden kuşku duyduğum için, gençlerimizin umutlarının kaybolduğunu üzülerek gördüğüm için, Ülkemde eğitim sisteminin kötüye gittiği için,  Ülkemizde adalet sisteminin düzgün çalışmadığı için, Ülkemizde tarım ve hayvancılığın bitme noktasına getirildiği için, Ekonomik anlamda Annelerimizin mutfağına yangın düştüğü için, Babaların ailesine zorunlu ihtiyaçlarını bile karşılayamayarak boyunlarını büktüğü için, Atatürk ilke ve inkılaplarından uzaklaşıldığı için, Atalarımızın savaşarak aldığı toprakları, Kanun maddeleri değiştirilerek yabancılara satıldığı için, Çocuk istismarının engellenmesine ilişkin politika üretilemediği için, Daha birçok sebeple; Yarınımızın ve yarınlarımızın endişesi ile söyleyin bana Bir Anne olarak ne yapmam gerekirdi”

GENEL BAŞKANIMIZ UMUT OLDU

Avcı, konuşmasına şöyle devam etti: Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hepimizin umudu oldu. İYİ Partimizi kurduğu andan itibaren işte tek umudumuz olan İYİ Partimizde, Ülkemizin kötü gidişatını görmüş bir Türk kadını olarak, ‘İYİ’ şeyler için harekete geçmeyi vatani bir borç bildim. Partimin kuruluşundan itibaren içinde yönetici, kurucu ilçe başkanı, seçilmiş ilçe başkanı ve en değerlisi partimin bir üyesi olarak yer aldım.

Bu süreçlerle bizlere yeri geldik illet denildi, yeri geldi zillet olduk, her türlü hakarete maruz kaldık.

Bizler tehdide ve baskıya göğüs germiş, yılmamış cesur yürekli insanlarız.

Bizler Türk kadınının kahramanlık simgesi Nene Hatunların, Kara Fatmaların torunlarıyız. Şimdi ‘İYİ’ bir gelecek için, çocuklarımız için, Türkiye’miz için mücadele etme sırası bizlerde.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER