© Adalya Medya 2021

Hakem Ece Naz, taca kilitlendi

Miss Mediterranean 2024 finaline kısa bir süre kala güzellerin heyecanı artarken, Muğla’dan yarışmaya katılan Ece Naz Ağace, yaptığı meslek ile dikkat çekiyor. Türkiye’deki en zor mesleklerden hakemlik görevini başarıyla yürüten Ece Naz, Miss Mediterranean Kraliçesi ünvanına göz dikti.

Tanıtım Production tarafından bu yıl 23’üncüsü düzenlenecek olan Miss Mediterranean 2024 Güzellik Yarışması’nın finali 14 Temmuz 2024 tarihinde Ramada Plaza Hotel gala salonunda saat 19:30'da gerçekleşecek. Final gecesine ünlü top model ve oyuncu Tuğçe Aral jüri üyesi olarak katılacak ve şarkılarıyla geceye renk katacak.

Yarışmanın finalinde boy gösterecek olan birbirinden güzel 10 yarışmacı jüri tarafından Miss Mediterranean güzeli olmak için kıyasıya yarışacak. Öte yandan her yıl olduğu gibi bu yıl da yarışmacılar arasında farklı mesleklerden isimler göze çarptı. Bu isimler arasında faal futbol hakemliği yapan bir isim dikkat çekiyor. Kadın futbol liginde aktif futbol oynayan ve uzun yıllardır Muğla Mahalli Futbol Ligi’nde hakemlik yapan Ece Naz Ağace, yeşil sahalardaki başarısını Miss Mediterranean 2024 finalinde göstermeyi hedefliyor.

Muğla Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu olan Ece Naz Ağace kısa bir süre sonra Profesyonel hakemliğe terfi etmeye hazırlanıyor. Futbola olan sevgisi ve maçlardaki otoritesi ile dikkat çeken Ağace Muğla’da aynı zamanda antrenörlük de yapıyor. Kadın hakemlerin eskiye göre artış gösterdiğini ve sahada kararlı yönetimleri ile Türk futbolunun gururu olduğunu söyleyen Ağace, Türkiye’de hakem olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi. Ece Naz Ağace, hakemlik kariyerini sürdüreceğini, güzellik yarışmasının ardından oyunculuk ve diğer tekliflere de açık olduğunu dile getirdi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER