© Adalya Medya 2021

Gelecek Antalya doludizgin

Gelecek Partisi Antalya Teşkilatı’nda Alanya, Manavgat, Kumluca, Finike, Korkuteli, Kaş ve Kepez ilçe başkanları belirlendi. Çiçeği burnunda ilçe başkanları, İl Başkanı Muhammet Acar önderliğinde yol haritasını belirlemek üzere bir araya geldi.

Gelecek Partisi İl Başkanlığı’na atanan Muhammet Acar, ilk iş olarak il başkanlığını Sakarya Bulvarı’na taşıdı. Bu sırada yeni ilçe başkanları da belirlendi. Alanya’da Mevlüt Çakan güven tazelerken, Manavgat’ta Bülent Taşan, Kumluca’da Mehmet Aksoy, Finike’de Ramazan Kocubaba, Korkuteli’de Abdullah Taş, Kaş’ta Şevket Demirci ve Kepez’de Mehmet Aslan başkanlık koltuğuna oturdu. Başkanların belirlenmesinin altından ilçe başkanları il başkanı Muhammet Acar önderliğinde bir araya geldi.

GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYORUZ

Emek Mahallesi Yeşilırmak Caddesi üzerindeki il binasında yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Muhammet Acar, “Geçtiğimiz ay genel merkez yöneticilerimizin katılımıyla Antalya’da yerel seçim startını verdik. Bu sırada birçok ilçede başkanı belirledik. Artık yol alma zamanı geldi. Sizlerle birlikte gücümüze güç katarak yolumuza ilerleyeceğiz. Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde yerel seçimde en iyi sonuca ulaşacağız” dedi.

YOLUMUZ UZUN VE ZOR

İlçe kongrelerinin devam ettiğini sözlerine ekleyen Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Muhammet Acar, “Teşkilatı güçlendirme çalışmalarımız devam ediyor. Partimize yeni üyeler kazandırıyoruz.  Yolumuz uzun ve meşakkatli. Bunun farkındayız ama bizler de gücümüzü halkımızdan alıyoruz” dedi. Acar’ın konuşmasının ardından yeni ilçe başkanları tek tek söz alarak yapılacak hakkında görüş bildirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER