© Adalya Medya 2021

Gebizli’ye genç ve dinamik aday

Muratpaşa ilçesi Gebizli Mahallesi’nin sorunlarını bilen, vizyon sahibi genç ve dinamik bir isim olan Özgür Erdoğan, ‘ben değil mahallemiz kazanacak’ sloganıyla muhtar adayı oldu.

‘DESTEK SİZDEN HİZMET BİZDEN’

Muratpaşa ilçesi Gebizli Muhtar Adaylığını açıklayan Özgür Erdoğan,  31 Mart 2024 yerel seçimlerinde halkın desteğini istedi. Erdoğan, “Ben değil mahallemiz kazanacak sloganıyla çıktığım adaylık yolunda mahallemize hizmete talibim. Herkesin söz sahibi olduğu, herkesin fikirlerinin değerli olduğu bir mahalle oluşturmak için aday oldum. Gebizli’nin hayata geçireceğimiz projelerle çehresi değişecek. Çağdaş modern bir mahalle konumuna geleceğini taahhüt ediyorum. Destek sizden hizmet bizden” dedi.

‘BÜYÜK BİR ÖZVERİYLE YOLA ÇIKTIM’

Gebizli’de doğmuş büyümüş genç ve dinamik aday Özgür Erdoğan(45), 25 yıldır ticaretle uğraşıyor. Kalekapısı’nda esnaflık yapan Erdoğan, Kalekapısı Esnaflar Derneği Başkanlığı’nın yanısıra sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yaptı. Mahallenin sorunlarını en iyi bilenlerden olduğunu belirten Erdoğan, bunların çözümüne yönelik projelerin hepsinin hazır olduğunu, kurum ve kuruluşlarla irtibat halinde, halkın rızasını da alarak bunların hayata geçirilmesini sağlayacağını söyledi. Erdoğan, “Kazanmış olduğum tecrübelerimle, değerli komşularıma daha iyi hizmet vermek için büyük bir özveriyle yola çıktım. Değerli mahalle sakinlerine saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER