© Adalya Medya 2021

Gazeteciler Kuzuloğlu ile buluştu

Antalya Gazeteciler Cemiyeti(AGC), Kişisel Gelişim Buluşmalarına start verdi. Söyleşilerin ilki Organize Sanayi Bölgesi’nde, Teknoloji Yazarı Serdar Kuzuloğlu’nun katılımıyla yapıldı

TEKNOLOJİ BİR İKLİM

Antalyalı gazetecilerin bölgenin eğitim, kültürel ve sportif alandaki imkânlarından istifade edebileceğini, kurumlar arası işbirliğini önemsediğini ve basına verdiği değeri ifade eden Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Antalya Gazeteciler Cemiyeti ile imzalanan protokol çerçevesinde kişisel gelişim söyleşilerinin devam edeceğini söyledi. Öte yandan teknolojik gelişmelerin ve imkânların sanayideki yeri hakkında değerlendirmelerde bulunan Bahar, teknolojinin bir iklim olduğunu ve o iklimin oluşması için bir gayretleri olduğunu vurguladı.

Bahar’dan sonra kürsüye çıkan AGC’nin yeni Başkanı İdris Taş ise Kişisel Gelişim Buluşmaları fikrinin nasıl ortaya çıktığını anlattı. Başkan Taş, 25 Ekim’de gerçekleştirilen OSB ile protokolde, eğitim ve kişisel gelişim üzerine projeler yapmak üzerine anlaşma gerçekleştirdiklerini söyledi.

Taş, “ Üyelerimizin kişisel gelişimlerini önemsiyoruz. Sosyal hayatın, iş hayatı kadar önemli olduğuna inanıyoruz. Bu düşünceyle “Kişisel Gelişim Buluşmaları” adıyla, alanında yetkin isimleri zaman zaman değerli meslektaşlarımızla buluşturacağız. Sayın Kuzuloğlu’na teşriflerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmalarının ardından Serdar Kuzuloğlu, koronavirüs ve sonrası değişen dünyada medyanın konumu ana fikri ile sunum gerçekleştirdi. Kuzuloğlu'na sunumun ardından plaket takdim edildi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER