© Adalya Medya 2021

Furkan Bedir güven tazeledi

Zafer Partisi Muratpaşa İlçe teşkilatının 1. Olağanüstü kongresinde mevcut başkan Furkan Bedir yeniden başkan seçildi. Bedir, teşkilatı güçlendirerek zafer meşalesini daha ileri taşıyacaklarını söyledi.

Prof. Dr. Ümit Özdağ liderliğindeki Zafer Partisi’nin Muratpaşa 1. olağanüstü kongresi dün il binasında gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede tek liste ile seçime gidildi. 20 Eylül 2022 tarihinde Genel Başkan Ümit Özdağ tarafından ilçe başkanlığına atanan Furkan Bedir, delegelerden aldığı oyla güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi. Partilileri, “Partimize gönül vermiş, Atatürk çizgisinde Türk milliyetçisi üyelerimiz hepiniz kongremize hoş geldiniz” diye selamlayan Bedir, “Teşkilatımızı güçlendirerek zafer meşalesini daha ileri taşımak, Muratpaşa’da daha çok insanın gönüllerinde Zafer Partisi ve Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın yer etmesini sağlamak, Türkiye’de Türk milletinin çıkarlarını düşünen, Atatürkçü Türk gençliğinin hâlâ var olduğunu ve bunu daha büyük kalabalıklara yüksek sesle haykırmak ve duyurmak için bugün buradayım” şeklinde konuştu.

“TÜRK MİLLETİNİN GÖNLÜNDE ZAFER MEŞALESİ YANDI”

“Vatandaşın sorunlarını birebir yansıtan, her daim doğrudan ve haklıdan yana olan, Türkiye’nin gerçek sorunları ile haşır neşir olan, vatandaşın istekleri ve şikayetleri doğrultusunda siyaset yapmaya çalışan Zafer Partimizin değerli üyeleri, henüz yolun başındayız” diyen Bedir, konuşmasına şöyle devam etti:

“Hızlı bir şekilde teşkilatlanma yapısını kuran ve güçlendiren partimiz, çok kısa süre içerisinde Türkiye’nin en çok söz edilen partilerinden biri haline gelmiştir. Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın siyasi dehası, öngörüsü, vatan, millet ve Atatürk namına dik duruşu, Türk milletinin gönlünde zafer meşalesinin yanmasına sebep olmuştur. Bu uğurda akıtmış olduğumuz alın teri, geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın yarınları içidir. Bu yolda sizinle birlikte yürümekten, görev almaktan, tüm siyasi çıkarları göz ardı ederek hedefe yürümekten dolayı son derece mutluyum.”

“TAHRİP EDİLMİŞ BİR MUHALEFET VAR”

Kongrenin hayırlı olmasını dileyen Zafer Partisi Antalya İl Başkanı Yaşar Kökçe ise, şunları dile getirdi:

“20 yıldır ülkenin kurumlarını tahrip eden bir iktidar var. Ne hale geldiğimizi görüyoruz. Bununla mücadele edecek bir muhalefetimiz olması gerektiğini düşünürken orta birde tahrip edilmiş muhalefet var. Onu da biliyoruz. Ülkemizin bu iktidardan kurtulup, kurumlarımızın tahribatının düzeltilmesini muhalefetten bekleyeceğiz ama elimizde muhalefet de olmadığı için Zafer Partisi kurulmuştur. Bu ülkenin derlenip toparlanması için bir muhalefete ihtiyaç vardı. Bu nedenle Atatürk çizgisinde Türk milliyetçileri, Genel Başkanımız önderliğinde Zafer Partisi’ni kurdu.”

“ATATÜRK’ÜN DÖŞEDİĞİ RAYLARDAN ÇIKARILMIŞ BİR TREN ŞEKLİNDEYİZ”

“Atatürk’ün döşediği raylardan çıkarılmış bir tren şeklinde ülkemiz” diyen Kökçe, “Bu treni yeniden aynı raylara oturtabilmek için Atatürk çizgisinde Türk milliyetçilerinin kurduğu Zafer Partisi olarak, 100. yılında kurtarılmaya muhtaç hale gelen ülkemizi yeniden kurtarmak için bir araya geldik. Bu dönemde partimizde görev alan herkesi tarihin kahraman olarak gelecekte yazacağını düşünüyorum. Her biriniz birer kahramansınız. Bu ülkenin Zafer Partisi iktidarıyla kurtulacağına inanıyorum. Hepiniz buna inanın. Hiçbir zaman ümidinizi yitirmeyin. Milletimizden Zafer Partisi olarak yetki istiyoruz. İnşallah bu yetkiyi verecekler ve bu ülkeyi kurtaracağız” şeklinde konuştu.

 BEDİR’İN YÖNETİMİNDE YER ALANLAR

Furkan Bedir Başkanlığındaki Zafer Partisi Muratpaşa İlçe Başkanlığı’nın Yönetim Kurulu listesi şu isimlerden oluştu:

“Adem Başkaya, Hakan Cibelik, Halit Can Sazak, İbrahim Pekşen, Muhammed Yasir Aksu, Dündane Çağdaş, Barış Deniz, Ekrem Yaşar Biroğul, Emrullah Sağlam, Gürhan Tarkun, Derya Günbattı, Elif Çakar, Fatma Öztürk, Melih Yavuz, Nurhan Haluk Belen, Nazmi Acan, Ümit Özden, Tunahan Akbulut, Samet Büyükyazıcı ve Fırat Dural.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER