© Adalya Medya 2021

Fatih Terim geri döndü

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, uzun bir aradan sonra yeni bir takımla anlaştı. Tecrübeli çalıştırıcı Panathinaikos ile anlaşma imzalarken Yunan ekibinden konuyla alakalı olarak resmi açıklama da geldi. Panathinaikos basketbolun başına da Ergin Ataman'ı getirmişti.

Galatasaray'dan 2022 yılında ayrılan ve o günden bu güne herhangi bir takımı çalıştırmayan Fatih Terim, yeşil sahalara geri döndü. Tecrübeli çalıştırıcı uzun bir aranın ardından Yunan ekibi Panathinaikos ile yeni bir sözleşmeye imza attı.

Kulüpten yapılan açıklamada "Hoş geldin İmparator Fatih Terim" ifadeleri kullanıldı. Fatih Terim'in, çarşamba günü Atina'ya giderek kendini 1.5 yıllık resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Terim'in ekibinde Necati Ateş, Şükrü Hanedar, Mert Çetin, Eray Öztürk ve bir yardımcı antrenör olacak.

Galatasaray ile 8 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası, bir UEFA Kupası kazanan Fatih Terim, teknik adamlık kariyerine Yunanistan'da devam edecek.

Panathinaikos'un basketbol takımının başında da bir Türk var! Deneyimli koç Ergin Ataman, bu sezon başından beri Panathinaikos'un başantrenörlüğünü yapıyor.

Fatih Terim, 2001 yılında sona eren Milan macerasının ardından ilk kez yurt dışında bir ligde teknik direktörlük yapacak

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER