© Adalya Medya 2021

Esmeray’dan Vali Yazıcı’ya övgü

Antalya Kültür Memur Sen Başkanı Esat Esmeray, Antalya Valiliğinden Malatya Valiliğine atanan Ersin Yazıcı’ya Antalya’ya verdiği hizmetlerden ötürü teşekkürlerini sundu.

Memur Sen Konfederasyonuna bağlı Antalya Kültür Memur Sen’in Başkanı Esat Esmeray, Malatya’ya atanan Ersin Yazıcı’dan övgü ile bahsetti. Esmeray, “Gönül insanı, kitap dostu Sayın Ersin Yazıcı’ya Kadim Şehir Antalyamıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı minnettarız. Gençlerimizi, kültürümüz ve değerlerimizle eğiterek geleceğe hazırlamamız gerektiğine her fırsatta değinen Sayın Valimiz evlatlarımıza insan sevgisini, okuma sevgisini aşıladı” diye konuştu.

Gecesini gündüzüne kattı

Antalya’da meydana gelen sel ve yangın afetlerinde her zaman sahada olan ve ekiplerin koordinasyonunu sağlayan Ersin Yazıcı’nın emeklerinin asla unutulmayacağını belirten Esmeray, “Turizmin başkenti, Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı Antalya’da Vali olmanın zorluğuna rağmen gecesini gündüzüne katarak mesai harcayan sayın Ersin Yazıcı’dan Allah razı olsun. Yeni atanan Antalya Valimiz Hulusi Şahin’e de Kültür Memur Sen ailesi adına görevinde başarılar dilerim. Allah utandırmasın” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER