© Adalya Medya 2021

‘Eşi dostu makama getirmeye son’

Aksu’da Kemerağzı Mahallesi’ndeki pazarı ziyaret eden İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, 'Eşi dostu makamlara getirme işine son vereceğiz'dedi.

Ülkenin kötü gidişatına İyi Parti iktidarı ile son vereceklerine dikkat çeken İyi Parti İl Başkanı Mehmet Başaran “AKP iktidarıyla ortaya çıkan yandaş kayırmayı, eşi dostu makamlara getirme işine son vereceğiz. Ayısı dayısı olan 56 puanla memur olurken, 98 puan alan çocuklarımız dışarıda kalamaz” dedi.

Aksu İlçesi’nin Kemerağzı Mahallesi’nde kurduğu ‘İyilik Çadırı’nı ziyaret eden İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, bölgedeki esnafları ziyaret ederek sorunlarına ortak oldu. Esnafın talep ve şikayetlerini dinleyen Başaran, “Ülkenin içerisinde düşürüldüğü darboğazın farkındayız. Bugün esnaflar 5 liraya sattıkları ürünü ertesi gün 5 liraya alamaz hale geldiler. Kâr etmekten vazgeçip, daha az zarar etmenin yollarına bakıyorlar. Şöyle etrafımıza baktığımız zaman piyasada müşteri olmadığını da görüyoruz. İyi Parti iktidarı ile birlikte yaşanan bütün sıkıntıları bir kenara bırakıp, mutlu bir Türkiye inşa edeceğiz. Az kaldı” diye konuştu.

CUMHURİYET’E SAHİP ÇIKALIM

Seçim sathına girildiğini ifade eden Mehmet Başaran, “Hepimizin birer oyu var. Gelin bu işi hep beraber çözelim. Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyete sahip çıkalım. Yoksa Suriye olma yolunda ilerleyeceğiz. İnşallah sizlerin de oylarıyla İYİ Parti bu işi çözecek. Ülkemizi yeniden Atatürk’ün bize emanet ettiği demokratik, laik, sosyal hukuk devleti çizgisine getireceğiz. ‘Ayısı, dayısı’ dönemini bitireceğiz” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER