© Adalya Medya 2021

Esen Diler, Gazipaşa aday adayı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürlüğü görevinden istifa eden Esen Diler, Gazipaşa Ak Parti İlçe teşkilatında Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Esen Diler, parti teşkilatında yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar, Çeyrek asrı aşkın süredir, Memur-bürokrat olarak Şehrime, ülkeme, insanıma hizmet ettim. İnşallah bugünden sonra da, Baba ocağım, şehrim, sessiz cennetim Gazipaşa’mıza, Gazipaşalı hemşehrilerimize hizmet etmek istiyorum.

Büyük Atatürk’ün büyük sözü kulağımıza küpedir.

Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır.Ben de bu duygularla, Mesele hizmetse, Mesele kalkınmaysa, Mesele Türkiye Yüzyılı ise, Gerisi teferruattır diyorum. Gazipaşa yüzyılı tesis edilmeden, Antalya Yüzyılı tescil edilmeden Türkiye Yüzyılı kemale ermez diyorum.Bu duygularla, Az evvel ifade ettim, üzerimizde olan sorumluluğunbilinciyle, Memleket sevdası”yla, Şahsım, şehrim ve insanım için

“Kararımı verdim!”

Bir Nene Hatun azmi, inancı ve sorumluluğu içerisinde, Gazipaşa Yüzyılının meşalesini yakıp Gazipaşa’nın ve Gazipaşalının yarınlarını aydınlatmak için;Gazipaşa Belediye Başkanlığına talibim.Rabbim utandırmasın.Hayırlı, uğurlu olsun. Sağ olun, var olun" ifadelerini kullandı.

ESEN DİLER KİMDİR?

Gazipaşa’ya hizmet için kolları sıvamaya hazır olan Esen Diler, 1970 yılında Gazipaşa’da doğdu. Gazipaşalı emekli öğretmen Naciye Uysal ve Osman Uysal’ın 2 çocuğundan büyüğü olan Diler; ilk, orta ve lise tahsilini Gazipaşa’da tamamladı. Ardından Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. Memuriyet hayatına Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünde başladıktan sonra 1998-2002 yılları arasında Ziraat Bankası’nda görev aldı. 2002 yılından itibaren Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM)’de çalışmaya başlayan ve 2012 -2018 yılları arasında BYEGM Antalya İl Müdürü olarak görev yapan Esen Diler, 2018’den itibaren de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürlüğü görevini yürütmektedir. Diler, evli ve 1 çocuk annesidir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER