© Adalya Medya 2021

Emre Afacan göreve talip

Döşemealtı’nın sorunlarını bilen ve mimar kimliği ile ilçenin vizyonunu değiştireceğini söyleyen İYİ Parti Döşemealtı Belediye Başkan Aday adayı Emre Afacan, “Göreve geldiğimizde birleştirici güç olacağız” dedi.

Antalya Tenis İhtisas Kulübü’nde basın mensupları ile biraraya gelen İYİ Parti’nin Döşemealtı Belediye Başkan Aday adayı Mimar Emre Afacan, “Temiz bir Döşemealtı için, yoluyla çevresiyle bütün bir Döşemealtı için göreve talibim” dedi.

İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, Döşemealtı İlçe Başkanı Ali Özbay ile eski milletvekili Feridun Bahşi’nin de yer aldığı toplantıda konuşan adaylığını yaklaşık 1.5 ay önce açıkladığını hatırlatan Afacan, “Bu benim için büyük bir avantaj. Rakip partiler daha aday belirlemedi. Biz 1.5 aydır sahadayız ve projelerimizi anlatıyoruz. 2019’da Döşemealtı nüfusu 44 bin civarındaydı. 2024’te ise yaklaşık 59 bin nüfus olacak. İlçemiz her kesimden göç alıyor” dedi.

Geçen seçimi 94 oy gibi küçük bir farkla kaybettiğini belirten Afacan, “Bu kez sahaya erken indik ve bunun faydasını görüyoruz. İnşallah Döşemealtı’nı İYİ belediyecilikle tanıştıracağız” diye konuştu. “Geçen seçim yaptığım hataları bu kez yapmayacağım” diyen İyi Parti Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Emre Afacan, “İlçemizin tamamını kucaklayan bir yol izliyoruz. Döşemealtı’nı birleştirici bir güç olacağız. Şehirleşmeden, alt ve üstyapıya kadar projelerimiz hazır. İlçemizin turizmden de hak ettiği payı almasını sağlayacağız” dedi.

Afacan’ın ardından söz alan İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ise, “Emre başkanımıza başarılar diliyorum. Bu zorla yolda yan yana yürüyeceğiz” diye konuştu. Afşin, Antalya’nın 19 ilçesinde aday çıkaracaklarını sözlerine ekledi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER