© Adalya Medya 2021

Emlakçılar Odası’nda Çağlar dönemi

Antalya Emlakçılar Oto Galericileri Ve İş Takipçileri Esnaf Odası’nın yeni başkanı İsmail Çağlar oldu.

Antalya Emlakçılar Oto Galericileri Ve İş Takipçileri Esnaf Odası Genel Kurulu, Kepez Turgut Özal Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Mevcut başkan Şeref Sağlam, İsmail Çağlar ve Ömer Şahbaz’ın yarıştığı seçimin galibi İsmail Çağlar oldu. Yapılan oylama sonucunda İsmail Çağlar 806 oy alırken, Şeref Sağlam 578 ve Ömer Şahbaz 430 oyda kaldı.

‘Bu başarı hepimizin’

Genel Kurulda hak edenin kazandığını belirten Antalya Emlakçılar Oto Galericileri Ve İş Takipçileri Esnaf Odası’nın yeni başkanı İsmail Çağlar, salonda yaptığı zafer konuşmasında, “Bu başarı benim değil, hepimizindir. Hepinizden Allah razı olsun. Bugünden sonra birbirimize daha çok kenetlenip, daha çok işler başaracağız” diye konuştu. Seçime katılım sağlayan, bize oy veren, vermeyen tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim. Başta ailem ve ekibim olmak üzere desteklerini asla esirgemeyen herkese de ayrıca teşekkür etmek isterim. 
2018 yılında başkanlığa aday olma kararımı bizzat kendim ve meslektaşlarımın yaşadığı problemleri göz önüne alarak vermiştim.  Bu doğrultuda da sorun olarak tespit ettiğimiz her konuya çözüm üretmek için ekibimle birlikte durmaksızın çalıştık. Bütün çalışmalarımızı, yaptıklarımızı, yapacaklarımızı meslektaşlarımıza ziyaretlerimizle ve çeşitli iletişim araçlarıyla ilettik. Özellikle Sosyal Medya aracılığıyla anlık bilgi  akışını sağladık. İcraat ve faaliyetlerimizden faydalanan meslektaşlarımızın görüşlerini de anlık olarak alıp, yapacaklarımıza madde madde ekledik. Yaptıklarımızla yetinmeyip yapacaklarımızın sözünü verdik ve derhal işe koyulduk. Yapamayacağımız hiçbir sözü meslektaşlarımıza vaat olarak vermedik. Dürüstlüğü kendimize en temel ilke edindik. Bu ilkeyle çıktığım bu yolda meslektaşlarımın desteklerini de alarak daima geleceğe yönelik çalışma gayretimi ayrım yapmaksızın sürdüreceğime söz veriyorum. Yolunuz hep doğru hep açık olsun… 
Saygılarımla

‘KAYITSIZ ŞARTSIZ DESTEKLİYOR’

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, seçimin kazananı İsmail Çağlar’ı tebrik etti. Dere, “Antalya Emlak Komisyoncuları, Oto Galericiler ve İş Takipçileri Esnaf ve Sanatkârlar Odamıza yeni seçilen ve Birlik seçimlerinde şahsımı kayıtsız şartsız desteklediğini belirten İsmail Çağlar Başkanımızı, yönetim ve denetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, yeni dönemde çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER