© Adalya Medya 2021

Elazığ’dan Topallı’ya gönül köprüsü

Elazığ Belediyesi tarafından ihtiyacı olan öğrencilere ulaştırılmak üzere Antalya’ya gönderilen spor formaları, özellikle voleybolda başarıdan başarıya koşan Topallı Mahallesi’ndeki (Köyü) Şehit Yüksel Kılınç Ortaokulu öğrencilerine ulaştırıldı.

Elazığ Belediyesi, ihtiyacı olan öğrencilere verilmek üzere Antalya Kültür Memur Sen Başkanı Esat Esmeray aracılığıyla Antalya’ya tişört ve şorttan oluşan spor malzemesi gönderdi. Elazığ’dan gelen futbol formaları Aksu İlçesi’ne bağlı Topallı Mahallesi’ndeki (Köyü) Şehit Yüksel Kılınç Ortaokulu’na ulaştırılarak Okul Müdürü Büşra Gizem Serin, Müdür Yardımcısı Serap Buğdaycı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Kemal Özal eşliğinde öğrencilere dağıtıldı. Özellikle voleybol branşında kazanılan başarılarla koridorun elde edilen kupalarla süslendiği okulun öğrencileri, formaları giydikten sonra mutluluklarını gizleyemedi.

OKUL MÜDÜRÜNDEN TEŞEKKÜR

Eğitimde küçük-büyük her türlü desteğin önemli olduğunu vurgulayan Okul Müdürü Büşra Gizem Serin, özellikle bölgesel ve iller arası müsabakalarda spor malzemelerine çok ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Çocukların spor dahil her alanda kendilerini geliştirmelerine önem verdiklerinin altını çizen Serin, zaman zaman sponsorluklara ihtiyaç olduğunu da kaydetti. Serin, formaları gönderen Elazığ Belediyesi’ne ve kendilerine ulaştırılmasına vesile olanlara teşekkür etti.

“SPOR VE EĞİTİM BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Spor malzemelerinin Elazığ’dan Antalya’ya getirilmesine vesile olan Antalya Kültür Memur Sen Başkanı Esat Esmeray ise, “Elazığ benim doğduğum, Antalya ise doyduğum yer. Hiç şüphesiz ki ülkemizin bütün şehirleri birbirinden güzel ve değerli. Doğduğum yer ile Antalya arasında bir gönül köprüsü kurabildiysem ne mutlu bana” dedi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN DESTEK

Kültür Memur Sen olarak eğitim ve sporu çok önemsediklerini ifade eden Esmeray, “Eğitim çocuklarımızın ufkunu açarken, spor da onların kötü alışkanlıklardan uzak durarak, iyi bireyler olarak yetişmesini sağlıyor. Onun için küçük-büyük demeden eğitim ve spora her katkının önemli bir yeri var. Gönül belediyeciliğini ön planda tutan Elazığ Belediyesi de böyle bir katkıda bulundu. Geçmişte Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği, Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Kurul Üyeliği gibi görevlerde de bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, özellikle amatör sporlara büyük destek veriyor. Spora ve eğitime verdiği katkılarından dolayı Başkan Şerifoğulları ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYORLAR

Şehit Yüksel Kılınç Ortaokulu, voleybolda hem kız hem de erkek takımı olarak önemli başarılara imza atıyor. 2017-2018 sezonunda Küçük Kızlar Antalya İl Birinciliği elde ettiler. 2019-2020 döneminde ise Küçük Erkekler Antalya İl Birincisi ve Akdeniz Bölge Birincisi oldular. 2021-2022 sezonunda ise Yıldız Erkekler Antalya İl Birincisi olarak Akdeniz Bölge Birinciliğini kazandılar. 2022 yılında ise Piktes Turnuvası Yıldız Erkekler Türkiye İkincisi oldular. Okulun sporcu öğrencileri, elde ettikleri başarılarla okul koridorunu kupalarla süsledi. Hedefleri ise Türkiye birinciliği.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER