© Adalya Medya 2021

Eğitim şenliği kitap fuarı ile başladı

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen “Üçüncü Korkuteli Eğitim Şenliği” Kitap fuarı ile devam etti. 45 yayınevi, 39 yazar, binlerce Kitap’ın yer aldığı kitap sergisi açılışını Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Belediye Başkanı Saniye Caran, Milli eğitim Müdürü Akif Tak, ve protokol üyelerinin katılımıyla törenle açıldı.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, “Üçüncü Korkuteli Eğitim Şenliğini Çanakkale Müze sergisi ile başlattık. Ardından bilgi yarışması ile devam ettirdik. Şimdi de 45 yayınevi ve 39 yazarın katılımıyla kitap fuarını açtık. Akşam öğretmenlerle Türk halk müziği gecesi, halk oyunları ve türkü gecesi, Sinan Yağmur ile Aşık Veysel’e vefa gecesi, eğitim şenliği ve şiir dinletisi programlarımız olacak. Eğitim şenliğinde tüm öğrencilerimizin yıl boyunca ürettiği bilimsel, sanatsal, kültürel ve atölye çalışmaları ile öğretmenlerimizin canlı performanslarının sergileneceği bir şenlik olacak” dedi.

Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Belediye Başkanı Saniye Caran, Milli Eğitim Müdürü Akif Tak,  ve protokol üyelerinin kitap fuarın açılışının ardından binlerde kitapların yer aldığı kitap reyonlarını gezerek incelediler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER