© Adalya Medya 2021

DÖSİAD yeni döneme ‘merhaba’ dedi

DÖSİAD, yaz döneminin ardından ilk toplantısını yoğun katılımla gerçekleştirdi. Dernek binasındaki toplantıda konuşan DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, “Yeni hedeflere hızla ilerliyoruz” dedi.

Döşemealtı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (DÖSİAD), yaz döneminin ardından eylül ayı genişletilmiş üye toplantısını dernek binasında gerçekleştirdi. Toplantıya SGK İl Müdürü Ali Duru, CK Enerji Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Fahrettin Tunç, Enerya Antalya Bölge Direktörü Mehmet Akif Tulukçu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş Genel Müdürü Melih Dipova, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş ve üyeler katıldı.

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Kısa bir molanın ardından yeniden bir arada olduklarını söyleyen Döşemealtı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (DÖSİAD) Başkanı Gültekin Gencer, “Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. DÖSİAD olarak Eylül ayı ile birlikte çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Yeni dönemde hayata geçirmek istediğimiz projelerimiz var. Bunları zamanın geldiğinde açıklayacağız” dedi. Konuşmaların ardından soru cevap kısmında kurum temsilcileri merak edilenleri cevapladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER