© Adalya Medya 2021

‘Devlet aklıyla atlatacağız’

TÜRKAV’ın iftarında konuşan MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, “Milattan önce bir tarihe dayanan devlet geleceğimiz ve devlet aklı sayesinde elbette bu sıkıntıları en kısa zamanda atlatacağımıza olan inancımız tamdır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Cumhur ittifakının; kökü mazide bir atiye uzanan bu kutlu yolda, mazimizden ilham alarak daha kararlı ve daha sağlam bir şekilde geleceğimizi inşa etmek için çalıştığını bildirdi. MHP’li Başkan, “Atamız Bilge Kağan’ın ‘Türk milleti için gündüz oturmadım, gece uyumadım’ sözünü kendimize rehber edinerek tüm gücüyle çalışmaya kararlılıkla devam ediyor” dedi.

ANTALYA TÜRKAV’IN İFTARINA KATILDI

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Antalya Şubesi’nin düzenlediği iftar programında olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğu belirten MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, yaptığı konuşmada şunları söyledi

“Manevi hazzın ve lezzetin zirve yaptığı kutlu bir mübarek bir ay içinde bulunuyoruz. İnşallah Cenab-ı Allah, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız duaları kabul eder ve üzerimizden rahmetini esirgemez.

Bu anlamlı davete katılan ve aynı sofranın etrafında bir araya geldiğimiz tüm dava arkadaşıma şükranlarımı sunuyorum. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

“İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA OLMAYA GAYRET GÖSTERECEĞİZ”

Hepimizin bildiği gibi Ramazan, en çok da yoksulların, gariplerin, mazlum ve mağdurların sevindiği aydır. Semtimizden, mahallemizden, sokağımızdan, oturduğumuz apartmandan başlayarak, nerde bir ihtiyaç sahibi varsa onun yanında olmaya daha çok gayret göstereceğiz.”

Türkiye’nin etrafındaki ülkelerinin zor bir dönemden geçişini yakında takip ettiklerini bildiren MHP’li Başkan, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Yakın coğrafyamızda ki bu sıkıntılar bizleri doğrudan etkilese de, milattan önce bir tarihe dayana devlet geleceğimiz ve devlet aklı sayesinde elbette bu sıkıntıları en kısa zamanda atlatacağımıza olan inancımız tamdır.

Çünkü bizler ulu bir çınar gibi kökü derinlerde tarihi bir mirasın büyüttüğü, beslediği, bugünlere getirdiği bir milletiz.

Son aylarda Rusya ve Ukrayna arasında yaşananlar olaylar malum, bu iki ülke halkıda bizi kendilerinin istikbali ve umudu olarak görüyor. Bunun için kriz yönetimi dış politikamızda öncelikli bir yere sahiptir.

DEVLET BAHÇELİ’NİN TARİHE NOT DÜŞTÜĞÜ İFADELER

Milliyetçi Hareket Partisi bedeli ne olursa olsun doğru görmüş, doğru bakmış, doğru söylemiş, doğru bir siyaset takip etmiştir.

Bir yanda erdemli olduk, diğer yanda engelleri aştık.

Bir yanda sükût kadar kimsesiz, diğer yanda çığlık kadar hür olduk.

Bir yanda mazlumların umudu, diğer yanda zalimlerin korkulu rüyası haline geldik.

İnançlarımızdan taviz vermeden iddialarımızın sancağından tuttuk.”

Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Beyin tarihimize not olarak düştüğü bu ifadeler her zaman bizlere yol göstermiştir.

Ben de Sayın Genel Başkanımızın bu ifadelerinden yola çıkarak diyorum ki;

Cumhur ittifakı; kökü mazide bir atiye uzanan bu kutlu yolda, mazimizden ilham alarak daha kararlı, daha sağlam bir şekilde geleceğimizi inşa etmek için Atamız Bilge Kağan’ın ‘Türk milleti için gündüz oturmadım, gece uyumadım’ sözünü kendimize rehber edinerek tüm gücümüzle çalışmaya kararlılıkla devam edeceğiz.”

TÜRKAV, GÖREVİNİ ÖZVERİYLE YERİNE GETİRİYOR

MHP’li Abdurrahman Başkan, 6 Mart 1989 tarihinden günümüze Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı’nın (TÜRKAV) görevini kamu çalışanları adına büyük bir özveriyle yerine getirdiğini; sosyal, ekonomik, kültürel alanlarda danışma ruhu geliştirerek, bu ruhu her zaman diri tuttuğunu belirtmekten onur duyduğunu da ifade etti.

MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, konuşmasının sonunda, “Bu güzel akşamda, sizlerle aynı aşı paylaşmaktan dolayı mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyor. Birliğimiz daim ve var, sofralarımız bereketli olsun diyorum” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER