© Adalya Medya 2021

Deva’dan yangınzedelere ziyaret

Deva Partisi İl Başkanı Selda Öner ve İl Başkan Yardımcısı Simay Şahinyılmaz ile parti üyeleri Manavgat bölgesindeki yangınzedeleri ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Antalya Deva Partisi İl Başkan Yardımcısı ve Doğa Hakları ve Çevre Politikası Başkanı Sn. Simay Şahinyılmaz gerçekleştirilen basın toplantısında geçen yıldan başlayan ve günümüzde hala devam eden orman yangınları hakkında yeterli tedbirin alınmadığını çıkan yangınlarda hayatını kaybeden hayvanların da bir can olduğunu geçimini tarım ve çiftçilik ile sürdüren vatandaşların ihmaller yüzünden mağdur olduğunu ve mağduriyetlerinin karşılanma sözünün tutulmadığını açıkladı.

Deva Partisi Antalya İl Başkanlığının gerçekleştirdiği konuşmada İl Başkanı Sn. Selda Öner ve heyetinden Kıvanç Çetinkaya, Doğukan Ak ve Gökay Yiğit’te katıldı.

Doğa Hakları ve Çevre Politikası Başkanı Simay Şahinyılmaz:” Bu ekonomik şartlarda verilen yardım ne geçime ne de yerine eşya koymaya yetecek bir meblağ değildir. Her haneye eşit rakam verilmemiştir. Yanan evlerin yerine verilen konteynerler de koşullar gereği çocuklar derslerini bile tam olarak çalışamadı, geçen sene takdir, teşekkür alan öğrenciler bu sene derslerinde verimli olamadılar okulda ne öğrendiler ise onunla yetinmeye çalıştılar. “dedi.

Çıkan orman yangınlarından kaybedilen canların yerine verilen yardımın geçimi bile zor sağladığını söyleyen Simay Şahinyılmaz bu felaketten çocukların da etkilendiğini ve yaşam koşullarının düşmesinin yanı sıra derslerinde de geri kaldıklarını belirtti.

Antalya Deva Partisi İl Başkan Yardımcısı ve Doğa Hakları - Çevre Politikası Başkanı Simay Şahinyılmaz ile İl Başkanı Selda Öner en yakın zamanda bu yangınlara tedbir ve önlem alınmasını gerektiğini ve gerçekleşen bu yangın felaketlerinden kalan yaraların tez zamanda sarılmasını dilediğini söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER