© Adalya Medya 2021

DEVA için sorun yok

DEVA Partisi Antalya İl Başkanı Emre Karaşin, Antalya’da Millet İttifakı’nın adayları arasında DEVA Partili bir ismin olmamasının kendileri için sorun olmadığını söyledi.

İşte Karaşin’in Milletvekili Aday listelerinin açıklanmasının ardından yaptığı açıklama

“14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak “Genel Seçimler” için Milletvekili adaylarının yüksek seçim kuruluna verilmesi ile ilgili süre tamamlanmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin büyük ve güçlü bir devlet olmasına örnek bir uzlaşı kültürü kazanılmış ve 6 farklı siyasi parti Türkiye’nin menfaatleri için ortak kararlar almıştır.

Bu süre içinde TBMM’nde milletvekili sayı çoğunluğu elde etmek için gerekli olan stratejiler, planlamalar ve uygun yol haritaları belirlenmiş, bu kapsamda da dört siyasi partinin Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) ortak listelerinde seçime girecekleri karara bağlamışlardır.

Deva Partisi, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti’nin Milletvekili aday adayları Türkiye genelinde milletvekili adayları olarak listelerde yerini almıştır.

Ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, bu süre boyunca Deva Partisi Antalya İl Başkanlığı olarak, Antalya’mızın 19 ilçesinde, eli sıkılmadık esnaf, kucaklaşmadığımız komşu, ayak basmadığımız mahalle kalmayana kadar, azim, kararlılık ve coşku ile çalışacağımızı siz değerli kamuoyuna bildiririz.

Bu kararların Ülkemizin aydınlık geleceğine geçiş için büyük vesileler silsilesine dönüşmesini, tüm kalbi duygularımla temenni eder,Saygı ve sevgilerimi iletirim.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER