© Adalya Medya 2021

Dere güven tazeledi

AESOB Genel Kurulu’nda yapılan seçim sonucunda mevcut başkan Adlıhan Dere, 4 yıl süreyle yeniden başkan seçildi.

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin 20.Olağan Genel Kurulu, Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken'in divan başkanlığını yaptığı genel kurula Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Cavit Arı, Rafet Zeybek, Feridun Bahşi, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, oda başkanları ve delegeler katıldı.  

Tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Adlıhan Dere, kürsüden yaptığı konuşmada 4 yıllık görev süresince yaptığı çalışmalara ve hizmetlere değindi. Dere, AESOB’un 95 bin kişilik dev esnaf ve sanatkâr ailesinden gücünü aldığını, davet edildikleri açılışlara, organizasyonlara bu büyük kitlenin gücü ile katıldıklarını, kentin yararına olan projeleri ve işbirliklerini 95 bin kişinin ortak aklı ile imzaladıklarını söyledi. Dere, “Esnaf ve sanatkârlarımızın haklarını savunduk. Ürettiğimiz proje ve dile getirdiğimiz önerilerle üyelerimizin sorunlarına çözüm bulduk. Her önemli konunun ilimizde ve Ankara’da takipçisi olduk. Çok çalıştık sizlerle birlikte birliğimize güç kattık” dedi.

Başkan Adlıhan Dere, konuşmasının sonunda üyelerden ve ailesinden helallik istedi. Ailesinden helallik isterken duygulanan ve gözleri dolan Dere sözlerini şöyle noktaladı: “4 yıllık dönem için ve 95 bin kişilik ailemden helallik istiyorum. Ayrıyeten Özel bir helallik de eşim ve kızlarımdan istiyorum. Aldığım sorumluluk gereği 95 bin kişi ile ilgilenirken kendi ailemle bana ihtiyaç duydukları an yanlarında olamadım. Bugünlere gelmemde en büyük destekçim sevgili eşim Figen ve kıymetli kızlarım Nagihan ve Neslihan’ın helalliklerini istiyorum. Ailem olarak şunu çok iyi bilin ki benimkisi sadece bir görev değil bir aşk hikayesi”  

AESOB YÖNETİM KURULU

Bayram Dal

Mehmet Ali Gülaçtı

Mehmet Ali Alkan

Süleyman Şahin

Abdullah Akça

Sedat Karagöz

Velittin Yenialp

Ali Çalışkan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER