© Adalya Medya 2021

‘Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun’

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Başkanı Atay Uslu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Cumhuriyetimizin 99.yıldönümü münasebetiyle yayınladığı kutlama mesajında şunları ifade etti:

CUMHURİYETİMİZİN 99. YILI KUTLU OLSUN

Aziz Milletimizin tarihteki en parlak başarılarından biri olan Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 99. Yılı kutlu olsun.

Milletimizin birlik ve beraberliğinin en önemli tezahürü olan Cumhuriyet’in ilanı Türk milletinin, tarihte eşine ender rastlanan bir azim ve irade ile yapılan Kurtuluş Mücadelesinin eseridir.

Milletçe en büyük güvencemiz olan birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize sımsıkı sarılarak büyük ve güçlü Türkiye davamızı hayata geçirmenin mücadelesini vereceğiz.

Yürüttüğümüz bu kutlu mücadelede milli mücadeleyi zafere taşıyan, Cumhuriyet'imize hayat veren çelikten irade, son 99 yıldır olduğu gibi bugün de rehberimiz olmayı sürdürecektir.

Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve gazilerimizi şükranla anıyorum.

Bayramımız kutlu olsun.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER