© Adalya Medya 2021

Çocukların bayram günü

Antalya Düşünür Koleji birinci sınıf öğrencilerinin ve ailelerin katılımı ile doğal ortamda ‘Okuma Bayramı’ gerçekleştirildi.

Düşünür Koleji Antalya Kampüsü tarafından organize edilen ‘Okuma Bayramı’ coşku ile kutlandı. 1 A sınıfı öğrencileri, öğrenci velileri, öğretmenler ve okul yönetimin yer aldığı etkinlik, Muratpaşa’da açık alanda gerçekleştirildi.

DOĞRU VE EMİN ADIMLARLA İLERLEYECEĞİZ!

Alanın süslenmesi sonrası başlayan programda çocuklar çeşitli gösteriler düzenledi. Etkinlik öncesi açılış konuşmasını yapan Düşünür Koleji Antalya Kampüsü Genel Müdür Seda Özdemir şunları söyledi. ‘Okuma yazma ile başlayan uzun soluklu maceranın en heyecanlı günlerinden biriyiz. Unutmayın, her şey sadece ses ve kelimelerden oluşan anlamlardan ibaret değildir. Her çocuk tektir ve özeldir. Çocukluğunu keşfetmek için onları dinleyin, izleyin ve yönlendirin. Henüz yolun başındayız. Uzun yıllar sürtecek ortak çalışmanın ilk adımlarını atıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde doğru ve emin adımlarla yol alacağız.’

ÇOCUKLARDAN GÖSTERİLER

Yaklaşık 3 saat süren etkinlikte 1 A sınıfı öğrencileri hünerlerini sergilerken, 1 A öğretmeni Cemil Bilici de yaptığı konuşmada öğrencilerine ve velilere seslendi, duygusal anlar yaşandı. Etkinlikte öğrenciler sinema gösterisi, müzik dinletisi, pankartlı yürüyüş ve Rusça etkinliği gösterilerini sunarken, okul yönetimi tarafından çocuklara hediyeler verildi. Etkinliğin sonunda ise öğrenci ve ailelerinin de katıldığı Ankara havasında oyunlar oynandı, günün anısına fotoğraflar çektirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER