© Adalya Medya 2021

CHP'den DSP'ye, DSP'den CHP'ye

DSP’li Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ziyareti ile gündem olmuştu. Son dakika gelişmesi ile Topaloğlu ve DSP’li bazı meclis üyeleri Ankara’da rozet takarak CHP’ye geçiş yaptı.

CHP’de aday yapılmayınca Demokratik Sol Parti’den (DSP) Kemer Belediye Başkanlığına aday olup  seçilen Necati Topaloğlu, CHP saflarına geçti. Ankara’da CHP’nin grup toplantısında Kılıçdaroğlu tarafından rozet takılan Topaloğlu ile beraber Kemer Belediyesi DSP meclis üyeleri Hasan Ali Acar ve Emin Gül, Serik Belediyesi’nin DSP’li meclis üyeleri Mustafa Akın ve Mustafa Şahin de CHP’ye transfer oldu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de yer aldığı rozet takma töreninde konuşan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, “CHP, kararlı ve istikrarlı adımlarla, düzenli büyüyerek topluma umut olmaya devam ediyor” dedi.

Belediye başkanı ve meclis üyelerinin CHP’ye katılmalarından mutluluk duyduğunu belirten Kılıçdaroğlu, “CHP’ye katılmanın sorumlulukları vardır. Bundan sonra her birimiz ülkemize, belde halkımıza umut olacak. Sorumlu olduğumuz hiçbir yerde hiç kimse yatağa aç girmeyecek. Aramıza katılan arkadaşlar bu konulara dikkat edecek” dedi.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde kendisi ile birlikte seçilen DSP’li meclis üyeleri Ferhan Fidan, Emrah Ayhan ve İsmail Aka’nın partide kalmayı tercih ettikleri öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER