© Adalya Medya 2021

Can Dostlar Akademisi’nden davet var

Antalya’daki müzik tutkunları Can Dostlar Müzik Akademisi Korosu’nda yeteneklerini konuşturuyor.

PROVALAR İMPALA CAFE'DE
İstanbul’da çok sayıda projeye imza atmış TV Programcısı ve bestekar isimler Ali Gündüz, Nihat Arslan ve Veysel Yalvaç’ın kurduğu Can Dostlar Müzik Akademisi müzikseverleri çatısı altında buluşturuyor.


ARDARDA 2 KONSER
Müziğe meraklıları bünyesine katan Can Dostlar Müzik Akademisi Korosu ilk konserini 29 Ocak Cumartesi günü Kapalı yoldaki Tamara Otel’de verecek ardından 1 Mart tarihinde Muratpaşa Belediyesi salonunda Ispartalılar Derneği Can Dostlar Müzik Akademisi ile birlikte halk konseri gerçekleştirecek.

EĞİTİMLER ÜCRETSİZ
Kazım Özalp Caddesi’nde bulunan ve iş insanı Şükrü Kaymaz’a ait İmpala Cafe’de Her Pazartesi ve Perşembe günleri saat 14:00-17:00 saatleri arasında biraraya gelen Can Dostlar Müzik Akademisi Korosu mensupları müzisyenler eşliğinde Halk müziği provaları yapıyor. Provaların ardından belirlenen tarihlerde konserler verdiklerini paylaşan bestekar, TV Program yapımcısı ve Ses Sanatçısı Veysel Yalvaç, müzik sevdalılarına ücretsiz eğitim verdiklerini söyledi. Yalvaç, “İstanbul’da yıllarca müziğin içinde olan ve sektöre damga vurmuş isimler olarak tecrübelerimizi bu kentteki müzikseverlere aktarmak istiyoruz. Müzikseverlerin ilgisi bizi daha da motive etti. Koromuz Anadolu’nun bağrından çıkmış, yaşanmışlıkların ürünü türkülerimizi seslendirmektedir. Antalya’daki vatandaşlarımızı Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz müzik ziyafetine davet ediyoruz” dedi.


KAYMAZ VE FİDANGÜL'DEN TAM DESTEK
Konserlerin de ücretsiz olduğunu aktaran Veysel Yalvaç, koroya katılmak isteyen veya konsere gelip müzik ziyafeti yaşamayı arzulayan vatandaşların 05334112691 ile 05426860407 nolu GSM hatlarından kendilerine ulaşabileceklerini hatırlattı. Öte yandan İmpala Cafe’deki buluşmada yer alan Vizyon İnşaat sahibi Ali İhsan Kaymaz ve Hadriyanus Emlak Gayrimenkul Uzmanı Zafer Fidangül de Müzik Akademisi Korosu’nda yer almaktan ve koroya maddi ve manevi destek olmaktan dolayı onur duyduklarını belirtti. Sanata her daim destek olmaya hazır olduklarını söyleyen Kaymaz, Antalyalı vatandaşları bu güzel koronun icra edeceği eserleri dinlemeye davet etti.  

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER