© Adalya Medya 2021

"Buna izin vermeyeceğiz"

Avrupa liginde Fenerbahçe'nin grubunda yer alan ve son maçlar öncesinde hiç bir iddiası kalmayan Dinamo Kiev'in hocası Lucescu, Polonya'da Fenerbahçe'nin sevinmesine izin vermeyeceklerini söyledi.

Avrupa ligi temsilcimiz Fenerbahçe, 3 Kasım tarihinde Polonya’da oynanacak D.Kiev maçında liderliğini korumak için mutlak galibiyet peşinde olacak. Grupta ikinci sırada bulunan Rennes ise evinde AEK Larnaca ile karşılaşacak. Fenerbahçe’nin ikili averaj hesabının yapıldığı grupta 1 gol avantajı bulunuyor.

Öte yandan liderlik hesaplarının yapıldığı maçlar öncesinde hiçbir iddiası kalmayan Dinamo Kiev’in Teknik Direktörü Mircea Lucescu’dan kızdıracak açıklamalar geldi. Rumen teknik adam, AEK maçından sonra, "Fenerbahçe ile önemli bir maçımız var. Çünkü gruptaki en iyi takım olduğumuzu kanıtlamamız gerekiyor. İyi sonuçlar alamadık ama çok iyi maçlar çıkardık. Onlar da lider olmak istiyor. Buna izin vermeyeceğiz. Onları lider yapmayacağız!" dedi. Bu açıklamanın ardından sarı-lacivertli taraftarlar Lucescu'ya tepki gösterdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER