© Adalya Medya 2021

“Ben gidecek biz gelecek”

Saadet Partisi Genel Sekreteri Ankara Milletvekili Mesut Doğan 28 Mayıs seçiminin büyük bir fırsat olduğunu belirterek, “İnanıyorum ki 28 Mayıs’ta ben gidecek biz gelecek. Bu ülkenin insanlarını kutuplaştıranlar gidecek, kucaklaştıracak olanlar gelecek. İnanıyorum ki Türkiye nefes alacak” dedi.

Saadet Partisi (SP) Mayıs ayı divan toplantısı, Antalya Büyükşehir Belediyesi Yeni Mahalle Kültür ve Semt Evi’nde gerçekleştirildi. İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıya İl Başkanı Ramazan Düzen, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Hasan Güldal ve partililerin yanı sıra Saadet Partisi Genel Sekreteri Ankara Milletvekili Mesut Doğan katıldı. Ekonomi üzerinden AK Parti iktidarına yönelik eleştirilerde bulunan Doğan, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde neden Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeleri gerektiğini anlatarak, partililerden çok çalışmalarını istedi.

Seçim sürecinde dillendirilen bazı söylemlere tepkisini dile getiren İl Başkanı Ramazan Düzen ise, Saadet Partisi’nin şimdiye kadarki tüm kazanımların teminatı olduğunu vurguladı. Düzen, “Başörtüsünden imam hatip lisesine, İHA’dan SİHA’ya varıncaya kadar bütün kazanımların teminatı Saadet Partisi’dir. CHP’li arkadaşlarımız bizim cümlelerimize itibar ediyor. Kin, nefret dürtüsünden, rövanş duygusundan uzak duracağız” dedi.

“HDP HİÇBİR YERİMİZDE DEĞİL”

“Biz vatanımızı seviyoruz, bu vatanın sevdalılarıyız” diyen Düzen, “Ne vatansızlığımız, bayraksızlığımız, dinsizliğimiz ne de teröristliğimiz kaldı. HDP hiçbir yerimizde değildir ve PKK bir terör örgütüdür. Bunu anlatacağız” diye konuştu.  

“SEÇMEN SÜRE İSTEDİ”

14 Mayıs’ta seçmenlerin verdiği mesajı doğru okumak gerektiğini söyleyen Saadet Partisi Genel Sekreteri Ankara Milletvekili Mesut Doğan ise, “Seçmenimiz yasamada net bir karar verdi ama yürütme hususunda kararsızlığı ifade edip süre istedi” diye konuştu. Saadet Partili 10 milletvekilinin TBMM’ye girdiğine dikkat çeken Doğan, güçlü bir şekilde mecliste olacaklarını söyledi.

“HERKESİN KENDİNİ GÜVENDE HİSSETTİĞİ BİR TÜRKİYE İNŞA EDECEĞİZ”

6 siyasi partinin hedefinin herkesin kendini güvende hissettiği bir Türkiye inşa etmek olduğunu söyleyen Doğan, şunları dile getirdi:

“Herkesin her konuda kendini güvende hissettiği bir Türkiye inşa edeceğiz. MHP’ye oy veren ile HDP’ye oy verenin, Vatan Partisi’ne oy veren ile Saadet Partisi’ne oy verenin aynı derecede kendini güvende hissettiği bir Türkiye. Kadın ile erkeğin, zengin ile fakirin, çocuk ile yaşlının, yöneten ile yönetilenin, Müslüman ile Hristiyanın aynı oranda kendini güvende hissettiği bir Türkiye inşa edeceğiz. Bir ülkede insanlar kendini güvende hissediyorsa o ülkede barış, kardeşlik, muhabbet, ekonomide bereket, hareketlilik vardır. Güvenin olmadığı bir ülkede ticari refah da olmaz, insani ferahlık da olmaz. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçildiği, diğer partilerin de etrafında şura meclisi oluşturduğu bir yönetim anlayışında solcusu, sağcısı, ülkücüsü herkes kendini güvende hissedecek. Herkesin kendini güvende hissettiği ülkemizde cesurca adımlar atılabilecek. Türkiye’de zor olan her şey kolaylaşmaya başlayacak.”

“BEN GİDECEK BİZ GELECEK”

Konuşmasının sonunda 28 Mayıs seçiminin büyük bir fırsat olduğunu dile getiren Doğan, “İnanıyorum ki 28 Mayıs’ta ben gidecek biz gelecek. Bu ülkenin insanlarını kutuplaştıranlar gidecek, kucaklaştıracak olanlar gelecek. İnanıyorum ki Türkiye nefes alacak” dedi. Kemal Kılıçdaroğlu’na Antalya’dan 890 bin oy çıktığını hatırlatan Doğan, bu oy sayısının 1 milyona çıkmasıyla seçimin kazanılacağını söyledi. Millet İttifakındaki partilerin 14 Mayıs’tan önce milletvekilliğini öncelediğini dile getiren Doğan, 28 Mayıs’a herkesin dört elle sarılarak yürütmeyi ele alması gerektiğini vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER