© Adalya Medya 2021

"Ben de 28 Şubat mağduruyum'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da 28 Şubat mağdurları ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu kendisinin de 28 Şubat mağduru olduğunu söyledi.

28 ŞUBAT’TA BEN DE FİŞLENDİM

Bugün ağırlıklı olarak 28 Şubat mağdurları ve bu salonda sizlerle beraberim. Sizlerin karşısına bir 28 Şubat mağduru olarak oturdum. Bu kardeşiniz de 28 Şubat’ta mağdur olan kişilerden birisi. Ben de fişlendim, mahkemeye gittim, dava açtım ve hakkımı aradım. 28 Şubat mağdurları ile barışmak zorundayız, barışacağız.

YARALARI KAPATIP HELALLEŞECEĞİZ

28 Şubat Postmodern darbesinin yaralarının sarılması için üzerine düşeni yapacağını belirten Kılıçdaroğlu, “28 Şubatçıların açtığı yaraları kapatıp, helalleşeceğiz. İkna odalarına sokulan başı kapalı kızlarımızla helalleşeceğiz elbette. Roboski ile helalleşeceğiz. Sivas, Kahramanmaraş mağdurlarıyla helalleşeceğiz. Diyarbakır Hapishanesi mahkûmlarıyla helalleşeceğiz. Mahkemelerde süründürülen askerlerimiz ve aileleriyle helalleşeceğiz. Ahmet Kaya ile helalleşeceğiz. ‘Bir solcu, bir ülkücü’ diyerek katlettikleri gençlerimizin aileleriyle de helalleşeceğiz” diye konuştu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER