© Adalya Medya 2021

‘Bayrağa ve vatana sahip çıkıyoruz’

Vali Ersin Yazıcı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107'nci Yıldönümü kapsamında şehit ve gazi ailelerinin derneklerini ziyaret etti.

Vali Ersin Yazıcı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107'nci Yıldönümü kapsamında Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, 15 Temmuz Vatan Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurlarının Adını Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği ve Şehit ve Gazi Aileleri Malulleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Vali Yazıcı’ya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Yarbay Murat Sezgin, Garnizon Komutanı Piyade Albay Erdal Köse, Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Çalışkan eşlik etti.

İlk ziyaretini Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ne gerçekleştirerek şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelen Vali Yazıcı, şehit aileleri ve gazilerle sohbet edip hatırlarını sordu. Şehit aileleri ve gazilerle beraber olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Vali Yazıcı; Asırlar boyunca bu topraklarda vatanın müdafaası, milletin bekası için bayrağımızın ilelebet göklerde özgürce dalgalanması için canından vazgeçip vatanından vazgeçmeyen şehitlerimizin değerli aileleri ve gazilerimizle birlikte olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER