© Adalya Medya 2021

Başkan Böcek Korkuteli’nde

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, Döşemealtı’ndan sonra Korkuteli’de CHP Belediye Başkan Adayı Saniye Caran’ın seçim koordinasyon merkezi açılışına katıldı.

Antalya’da 5 yıldır ranta dönük değil halka dönük projeler gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Böcek, Altyapısı üstyapısı, içme suyuyla, asfaltıyla Korkuteli’nde birçok hizmete imza attıklarını söyledi. Böcek, “Ben çalışmalarımı asla seçime yönelik yapmadım. Saniye Caranla el ele bütün Korkutelililerin mutluluğu için çalışacağız. Yapımı biten sebze ve meyve kurutma tesisimiz Korkuteli’ne çok yakıştı. Yakında açılışını yapacağız. Orada Korkutelili gençlerimiz ve kadınlarımız çalışacak. 100 milyona mal olan tesisimizde 250 kişi istihdam edeceğiz” dedi.

KORKUTELİ’NE HAK ETTİĞİ DEĞERİ VERMEYE GELİYORUZ

Saniye Caran, konuşmasında Korkuteli’nin bir tarım ve ticaret kenti olduğunun altını çizerek, “Bugün 59 bin olan nüfusumuz yazın 4 katına kadar çıkıyor. Havası ve suyuyla çok yaşanabilir olan ilçemizde yılın her günü ticaret, tarım ve turizm yapma hedefindeyiz. Spor ve sağlık turizmi projelerimizle hak edilen değeri vermeye geliyoruz. Büyükşehir Belediyesiyle el ele verip, projelerimizi gerçekleştirmemiz gücümüze güç katacaktır” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER