© Adalya Medya 2021

Bahar Öztan övgü topladı

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Bahar Öztan, geçtiğimiz aylarda 4. kez kansere yakalandı. 60 yaşına basan Bahar Öztan'ın son hali övgüleri topladı.

Daha önce kanseri 3 defa yenen Öztan, şimdilerde Bodrum'da sakin bir hayat sürüyor. Bugün doğum günü olan ve 60 yaşına basan Bahar Öztan'ın son hali övgüleri topladı.

'Şaşkın Milyoner' ve 'Ortadirek Şaban' gibi Yeşilçam'ın unutulmayan yapımlarında rol alan Öztan, İstanbul'dan taşındıktan sonra oğlu Yiğit Çolak ile Bodrum'da otel işletmeciliği yapmaya başlamıştı.

4. DEFA KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYOR

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak bilinen Bahar Öztan'dan geçtiğimiz aylarda üzen haber gelmişti. Yıllar geçse bile güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen usta oyuncu Bahar Öztan'ın hastalığı nüksetmişti.

Daha önce kanseri 3 kez yenen ve hayata sıkı sıkıya bağlanan Bahar Öztan'ın 4. defa kanser tedavisi görmeye başladığı ortaya çıkmıştı.

Yıllara medyan okuyan güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu yer aldığı filmler ile hala büyük bir hayran kitlesine sahip. Bahar Öztan özellikle Kemal Sunal ile kamera karşısına geçtiği filmler ile hafızalara kazındı. Yeşilçam'ın birçok usta ismi ile kamera karşısına geçen Bahar Öztan şimdilerde yaşamını Bodrum'da sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER