© Adalya Medya 2021

ATİK’te seçim heyecanı

Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü’nün (ATİK) “40 ‘inci Olağan Seçimli Genel Kurulu 26 Şubat Pazar günü saat 10:00’ da Atik salonunda gerçekleştirilecek. İş İnsanı Erhan Çelebi önderliğinde mavi liste, “Biz varız” söylemi ile seçime girmeye hazırlanıyor.

Mavi listeden başarı ve çalışma sözü

Kuruluşu 26 Kasım 1984 tarihinde gerçekleştirilen kentimizin gözde spor kulüplerinden Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü Derneği (ATİK)’nde seçim heyecanı yaşanıyor. 40. Seçimli Olağan Genel Kurulunu yapacak olan ATİK’te üyeler yeni başkan ve yönetimini seçmek üzere 26 Şubat Pazar günü sandık başına gidecek.  Hazırladıkları seçim bildirisinde, “Biz varız” söylemini kullanan mavi liste adayları, üyelere kulüp tesislerine geldiklerinde kendi evlerinin bahçesine gelmiş hissi uyandıracak bir yönetim biçimi sözü verildi.

Sevgi saygı çerçevesinde üyelere eşit mesafede olma sözü veren mavi liste adayları, hazırladıkları bildiride, ulusal ve uluslararası çapta tenis sporcuları yetiştirmeye talip olduklarını belirterek “Başarılı sporculara hak ettikleri sponsorlukların temin edilmesi için biz varız” ifadelerine yer verildi. Sadece tenis branşında değil, basketbol ve voleybol başta olmak üzere talep edilen diğer branşlarda da faaliyet göstereceklerini belirten mavi liste adayları, hazırladıkları bildiride, otopark sorununun çözümü başta olmak üzere fiziki alanlar ile sosyal hizmetlerin üyelerin talepleri doğrultusunda iyileştirme sözü verdi.

İŞTE MAVİ LİSTE

1.ERHAN ÇELEBİ                                                                          

2.GÖKHAN KIRÇIL                                                                      

3.HÜSEYİN GÖNNETLİOĞLU                                                      

4.MEHMET AY                                                                               

5.NECMİ ERDOĞAN                                                                       

6.OĞUZ SARIÇOBANOĞLU                                                          

7.ORHAN YILMAZ                                                                             

8.SEÇKİN GÜNER                                                                        

9.SERDAR ALAKAVUK                                                                  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER