© Adalya Medya 2021

ASSİM’de DEVA iftarı

DEVA Partisi Antalya İl Teşkilatı, Muratpaşa Belediyesi Abdullah Sevimçok Sivil Toplum Merkezi’nde (ASSİM) iftar düzenledi. İftara genel merkezden katılım oldu.

Ramazan ayının son günlerine girilirken DEVA Partisi Antalya İl Teşkilatı tarafından Muratpaşa Belediyesi Abdullah Sevimçok Sivil Toplum Merkezi’nde (ASSİM) iftar program düzenlendi. İftara Basın ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İlker Çelik, GMYK üyesi Rojhat Ölmez, il, ilçe yönetimleri, partililer, Gelecek Partisi İl Başkanı Mevlüt Demir, İYİ Parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. İftarda kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Emre Karaşin, Ramazan ayının Kadir gecesinde bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

DEVA’DA BİRLEŞTİK

Daha sonra söz alan Basın ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İlker Çelik, şunları söyledi: “Bundan tam üç yıl önce, DEVA Partimizi kurarak, siyasal hayatımıza büyük bir anlam getirdik. Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın saygınlığı, güvenirliği, ekonomi ve devlet adamlığı konusundaki bilgisi, görgüsü bizleri DEVA Partisinde birleştirdi. Geride kalan üç yılda yanılmadığımızı gördük. Türkiye’nin en demokratik, en katılımcı, en genç, en farklılıklara açık, en donanımlı kadrolarıyla bir arada olmaktan gurur duyuyoruz.

KILIÇDAROĞLU’NU CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ

Önümüzde iki seçim var; biri Cumhurbaşkanlığı diğeri milletvekilliği… Uzun bir demokratik müzakere sürecine yayılan görüşmelerde altılı masa yani Millet İttifakı, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda bir uzlaşmaya ulaştı. Kayıtsız şartsız, Partimizin bu kararının arkasındayız. Allah’ın izniyle Kılıçdaroğlu Türkiye Cumhuriyetinin 13. Cumhurbaşkanı olacak. Milletvekilliği seçimine ise Cumhuriyet Halk Partisinin listelerinden katılıyoruz. Bu konuda da hiçbir kuşkuya yer yoktur. Bu karar partimizin organlarının ve Genel Başkanımızın kararıdır, biz de elimizden geldiğince her bir ilde CHP listelerinde yer alan DEVA Partili adaylarımızı seçtirmek için çalışacağız, çabalayacağız ve yine Allahın izniyle, Mecliste parti grubumuzu kuracak bir çoğunluk sağlayacağız.

PARTİMİZİ BİRLİKTE BÜYÜTELİM

Bu seçim başka seçim… Bu seçim sen ben seçimi değil. Bu seçim varlık yokluk seçimi… Bu seçim tamam mı devam mı seçimi… Sen ben değil biz demek için, yokluğa karşı varız demek için, 21 yıllık iktidara yeter tamam, yepyeni Türkiye’yle devam demek için var gücümüzle çalışalım, Partimizi büyütelim. Çünkü Türkiye’nin yarınında DEVA Partisi ve kadroları mutlaka var olacak, mutlaka tek başına iktidar olacak.

Güzel günler yakındır. Sizleri bir kez daha saygıyla selamlıyorum, Ramazan Bayramının müjdecisi Kadir Gecesi huzurun başlangıcı olsun ve her zaman bu huzuru yaşayabilelim” diye konuştu. İftarın ardından katılımcılar DEVA Partisi yöneticilerine teşekkür ederek alandan ayrıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER