© Adalya Medya 2021

Antkorder’de İmirgi dönemi

Antalya Korkutelililer Derneği’nin Genel Kurul toplantısı geniş katılımla gerçekleştirildi. Derneğin kurucu başkanı olan Adnan İmirgi başkanlığa seçildi.

Antalya’da 07 Temmuz 2021 tarihinde temelleri atılan başkanlığını Adnan İmirgi’nin yaptığı Antalya Korkuteliler Derneği’nin(ANTKORDER) Genel Kurulu, sanatçısından siyasetçisine, oda başkanlarından sivil toplum kuruluşu temsilcilerine kadar bir çok kesimden vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi. Dernek binasında yapılan genel kurulda mevcut başkan Adnan İmirgi başkan seçildi.   

Genel kurula katılan ve destek veren herkese teşekkür eden ANTKORDER Başkanı Adnan İmirgi, “Antalya Korkutelililer Derneği olarak; bugün dernek binamızda Genel Kurul Toplantımızı gerçekleştirdik. Sanattan, siyasete, siyasetten iş adamlarına, iş kadınlarına ve kamu kurum kuruluşlarında görev almış ve almaya devam eden, kendini Korkuteli’li hisseden değerli hemşehrilerimizin katıldığı ve yer aldığı bu güzel buluşmada, güzel projelerin birlik ve beraberlik zemininde hayata geçeceği mesajını verdik. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Dernek Yönetim Kurulu’nda şu isimler yer aldı: “Adnan Uğurlu, Turgut Bucak, Nazif Alp, Hasan Gökçe, Özcan Sucu, Muharrem Yavuz, Türkan Pınar Dirican, Ziya Karakaya

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER