© Adalya Medya 2021

ANTİAD umut oldu

Antalya Valiliği ve AFAD koordinasyonunda çalışmalarını sürdüren Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) Adıyaman’a anaokulu yaptırarak depremden etkilenen bölge halkına bir umut daha oldu.

Depremin yaşandığı 6 Şubat gününden bu yana 329 konteyner yardımı ve Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesi’ne açtığı 2 adet çarşı, 2 adet yaşam alanının ardından Antalya’da yaşayan depremzedelere yardım kolisi ulaştıran dernek, şimdi de Adıyaman’da bir anaokulu inşa ederek deprem depremzede çocuklara umut oldu.

İnşaatı tamamlanan anaokuluna incelemelerde bulunmak için giden ANTİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Köleoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Çeliktürk, Rıza Atçı ve Cüneyt Akgül; düzenlenen protokolle anaokulunu Milli Eğitim Bakanlığı’na devretti. Protokol imzalarının ardından konuşan ANTİAD Başkanı Bilal Köleoğlu, “Bu dünyayı yüreklerindeki sevgi tomurcuklarıyla yeşertecek olan çocuklarımızın her türlü olumsuzluktan uzak, sevgi ve güven dolu ortamda yetiştirilmesi noktasında hepimize düşen sorumluluğun bilinciyle; Cumhuriyetimizin 100. yılında Adıyaman ilimizde depremden etkilenen çocuklarımız için açmış olduğumuz anaokulunu; Başkan Yardımcılarımız Rıza Atçı ve Ahmet Çeliktürk ile Genel Sekreterimiz Cüneyt Akgül'ün de bulunduğu toplantıda Milli Eğitim Bakanlığı'na yapılan protokolle teslim ettik” dedi.

“HALA DEPREMZEDELERİMİZİN YANINDAYIZ”

Gerçekleştirdikleri yardım kampanyaları hakkında konuşan ANTİAD Yönetim Kurulu Başkanı Köleoğlu, “Depremin ertesi günü büyük bir hızla başladığımız konteyner kampanyamızla bölgeye 329 konteyner sevkiyatını yaptık. Bölgede hem yaşam alanları ve çarşılar kurulmasına vesile olduk. İçi oyuncakla dolu oyun konteynerini çocuklarımıza gönderdik. Sonrasında Antalya’da yaşayan depremzedelerimize yardım kolilerimizi ulaştırdık. Depremin izlerinin hala silinmediği Adıyaman’a anaokulu inşa ederek, hala depremzedelerimizin yanında olduğumuzu göstermek istedik. Anaokulunun yapılma sürecinde katkılarından dolayı Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Adıyaman Vali Vekili Muhammed Tugay, Adıyaman Koordinatör Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve tüm bağışçılarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER